Ripped Hardcore – mistä on kyse & kokemuksia

Ripped Hardcore on erittäin tehokas ja vahva rasvanpolttaja. Mainospuheen mukaan sen vaikuttavat ainesosat antavat energiaa koko päiväksi, lisäävät aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa sekä hillitsevät ruokahalua. Olisiko tässä siis apu jokaiselle painon kanssa taistelevalle? Tutustutaanpa hieman syvemmin, mitä tiede sanoo tuotteen vaikuttavista aineista ja minkälaisia kokemuksia käyttäjillä on tuotteesta.

Mitä Ripped Hardcore pitää sisällään?

Ripped Hardcore sisältää kofeiinia, vihreä tee -uutetta, kapsinoideja, inkivääriä, oliivinlehtiuutetta ja kromia. Aikamoinen coctail, täytyy sanoa. Käydäänpä seuraavaksi aine kerrallaan läpi, miten ne elimistöön vaikuttavat.

Tuotteen tärkein vaikuttava aine on kofeiini. Sen tarkoitus on antaa aimo annos energiaa koko päiväksi. Kofeiini myös lisää hiukan aineenvaihduntaa (3-11% jopa 12 tunnin ajaksi). Kun aineenvaihdunta lisääntyy, keho muuttaa ruuasta saatavan sokerin energiaksi, eikä ylimääräinen sokeri pääse varastoitumaan soluihin rasvaksi. Tämän lisäksi kofeiini poistaa elimistöstä ylimääräistä nestettä.

Vihreää teetä on käytetty vuosisatoja laihdutuksen tukena. Sen pääasiallinen vaikutus tulee sen sisältämistä katekiineistä, joista ehdottomasti tärkein on epigallokatekiinigallaatti (EGCG), josta löytyy paljon tieteellistä tutkimusta. EGCG kiihdyttää aineenvaihduntaa estämällä noradrenaliinia pilkkovan entsyymin toimintaa, jolloin noradrenaliinin määrä kehossa lisääntyy. Tämä lisää rasvasolujen hajoamista. Yhdessä kofeiinin kanssa se lisää rasvan käyttöä energianlähteenä.

Kapsaisiini on aine, joka antaa chilille tulisuuden. Se nostaa kehon lämpötilaa, minkä ansiosta elimistö kuluttaa enemmän energiaa. Tämä saattaa nopeuttaa rasvan palamista. Lisäksi saattaa olla, että kapsaisiini edistää elimistön valkoisen rasvan muuttumista ruskeaksi rasvaksi, mikä olisi sekä terveyden että painonhallinnan kannalta hyvä asia, mutta tutkimuksia tästä aiheesta on tehty hyvin niukasti.

Inkiväärin ja oliivinlehtiuutteen kohdalla laaja tutkimustieto puuttuu. Inkiväärin käyttöä tässä tuotteessa perustellaan sillä, että se lisää termogeneesiä, auttaa parantamaan ruuansulatusta ja ylläpitää kylläisyyden tunnetta. Oliivinlehtiuute puolestaan saattaa nostaa T3-hormonin pitoisuutta, mikä edistäisi rasvanpolttoa.

Kromia käytetään erityisesti Yhdysvalloissa parantamaan diabeetikoiden sokeritasapainoa, mutta Suomessa sen käyttö tähän tarkoitukseen on kuitenkin hyvin vähäistä. Sen sijaan sitä käytetään jonkin verran vähentämään makeanhimoa, joskaan tieteellisissä tutkimuksissa ei ole saatu tätä tukevia havaintoja. Joillakin ihmisillä kromi siis saattaa auttaa vähentämään makeanhimoa, mutta kaikilla se ei toimi.

Yhteenvetona voisi siis sanoa, että tutkimusten valossa kofeiini ja vihreä tee ovat Ripped Hardcoren tärkeimmät ainesosat, ja ne luultavasti vastaavat suurelta osin tuotteen laihduttavasta vaikutuksesta. Muista ainesosista tutkimusnäyttö on sen verran ohutta, että niiden todellisesta tehosta ei pysty sanomaan juuta eikä jaata. Tuotteen teho muihin laihdutusvalmisteisiin verrattuna tulee kuitenkin siitä, että tässä tuotteessa on huomattavasti enemmän kofeiinia kuin monissa muissa laihdutusvalmisteissa.

Kenelle Ripped Hardcore sopii?

Mikäli haluat pudottaa painoa nopeasti, joudut yleensä syömään vähemmän kuin kulutat ja toisaalta liikkumaan enemmän kuin aikaisemmin. Tämä ei ole aina helppo yhtälö. Energia-alijäämä aiheuttaa usein väsymystä, jolloin tulee helposti repsahduksia ruokailun suhteen eikä liikuntakaan jaksa kiinnostaa. Ripped Hardcore on sopiva juuri tällaisiin tilanteisiin, sillä runsas kofeiini antaa energiaa koko päiväksi, jolloin treenitkin tulevat helpommin tehtyä. Ripped Hardcore on siis suunnattu erityisesti niille ihmisille, jotka haluavat pudottaa painoaan erityisen tehokkaasti.

On kuitenkin muistettava, että tämä tuote ei missään tapauksessa ole ihmeaine painonhallinnassa. Se ei korvaa muita painonhallinnan ja terveen elämän tukipilareita. Muista siis kiinnittää ennen kaikkea huomiota terveelliseen syömiseen, ateriarytmiin, liikuntaan ja lepoon. Kun nämä tukipilarit ovat kunnossa, voit saada Ripped Hardcoren avulla lisävaihteen painonpudotukseen ja rasvanpolttoon.

Toisaalta Ripped hardcore on suunnattu kuntoilijoille ja urheilijoille, jotka haluavat saada viimeisetkin rasvat lähtemään kropasta. Kofeiinin, vihreän teen ja muiden ainesosien avulla on mahdollista saada aikaan se viimeinen silaus rasvanpolttoon.

Tätä valmistetta ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Jos kärsit jostain sairaudesta tai sinulla on jokin lääkitys, kannattaa jutella lääkärin kanssa ennen valmisteen käyttämistä.

Kokemuksia Ripped Hardcoresta

Kyseessä on todella tehokas aineenvaihduntaa lisäävä tuote, josta monilla käyttäjillä oli hyviä kokemuksia:

”Olen käyttänyt tuotetta nyt kaksi viikkoa. Ainakin tämän ajan perusteella tuote toimii. Energiaa riittää ja paino on lähtenyt laskuun.”

”Hyvä tuote. Tykkään siitä, että tätä tarvii ottaa vain 1 kapseli päivässä. Onnistuu jopa minulta, sillä useamman tabletin ottaminen luultavasti unohtuisi.”

Kokemuksista tuli myös ilmi se, että paras tulos tulee, kun tämän tuotteen yhdistää terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan:

”Minulla tuote lähti aluksi poistamaan nesteitä todella voimakkaasti. Mietin vain, että olisikohan saman vaikutuksen saanut juomalla paljon kahvia? Mutta koska en voi juoda kahvia, tämä on minulle hyvä ratkaisu. Ajan mittaan nesteiden poistuminen on rauhoittunut. En tosin tiedä onko tuotteesta ollut apua painonpudotuksessa, mutta vika saattaa olla myös minussa, sillä ruokavalio ei ole aina pitänyt täysin.”

”Tuote on antanut minulle intoa jatkaa terveellisemmällä ruokavaliolla. Suosittelen kokeilemaan!”