VitaePro – FAQ

VitaePro herättää runsaasti kysymyksiä eikä ihme, sillä voi olla hankalaa pelkän mainoksen tai kuulopuheen perusteella tietää minkälaisesta tuotteesta on kysymys ja auttaako se minullekin.

Olemme pyrkineet kokoamaan tähän artikkeliin tärkeimmät kysymykset VitaeProsta, jotta et joutuisi tekemään ostopäätöstä pelkän mainoksen perusteella. Toivottavasti näistä on sinulle apua.

Mitä VitaePro sisältää?

VitaePro sisältää monipuolisen valikoiman ainesosia, jotka on valittu niiden mahdollisten terveyshyötyjen perusteella. Sen koostumus yhdistää useita vitamiineja, mineraaleja ja kasviuutteita. Näitä ovat muun muassa:

  • Astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini, jotka ovat luonnollisia antioksidantteja.
  • Boswellia serrata, jota on käytetty nivelten hyvinvoinnin tukemiseen.
  • Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA), jotka ovat tärkeitä sydämen terveydelle.
  • B12-vitamiini, joka tukee muun muassa sydämen toimintaa, energian aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa.
  • C-vitamiini, joka on tärkeä antioksidantti ja tukee immuunijärjestelmää.
  • D3-vitamiini, joka on keskeinen lihasten toiminnalle ja luuston terveydelle.
  • E-vitamiini, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä.
  • Seleeni, sinkki ja mangaani, jotka ovat tärkeitä mineraaleja erilaisille kehon toiminnoille, kuten immuunijärjestelmälle ja sidekudoksen muodostumiselle.

Lue täältä tarkempi analyysi VitaePron ainesosista!

Mihin VitaePro auttaa?

VitaePro on suunniteltu tukemaan monipuolisesti kehon eri toimintoja ja tarjoamaan hyötyjä niin lihasten ja nivelten hyvinvoinnille, vastustuskyvylle, sydämen terveydelle kuin yleiselle energiatasollekin. Ennen kaikkea sitä mainostetaan nivelten hyvinvointia tukevana valmisteena, ja tämä perustuu Boswellia serrata -uutteeseen. Tällä aineella onkin ihan lupaavia tuloksia tieteellisissä tutkimuksissa erityisesti polvien nivelkivun vähentämiseen, mutta kaivataan vielä lisää pitkäkestoisempia ja avoimempia tutkimuksia, ennen kuin mitään lopullista päätelmää sen tehosta uskaltaa sanoa.

Onko VitaePro huijausta?

Ei se ole. VitaePro on ihan varteenotettava vaihtoehto, kun mietit itsellesi sopivaa tuotetta nivelvaivoihin. VitaePron kaikki ainesosat ovat tutkittuja ja pitkään käytössä olleita, joten siinä mielessä voit luottaa siihen, että tuote ei ole pelkkää huuhaata.

Eri asia on sitten se, auttaako tuote jokaisen ihmisen nivelvaivoihin. Tähän vaikuttaa moni asia. Ensinnäkin nivelvaivat ovat siitä hankalia, että niihin voi olla vaikea löytää tuotetta, josta olisi riittävästi apua. Me ihmiset olemme yksilöitä, joten se mikä auttaa yhdelle, ei välttämättä autakaan toiselle. Kolmannelle auttaa kaikki valmisteet, kun taas neljännelle ei yksikään. Se on vain kokeiltava.

Toiseksi on hyvä pitää mielessä se näkökulma, että VitaePro on luontaistuote, ei lääke. Luontaistuotteille on tyypillistä se, että joillekin ne tehoavat todella hyvin, toisille eivät ollenkaan ja suurimmalle osalle jotain siltä väliltä.

Lopuksi on hyvä mainita myös se tosiasia, että nivelvalmisteiden teho tulee yleensä esille hitaasti. Kannattaa siis käyttää valmistetta vähintään kolme kuukautta, ennen kuin tekee lopullisen johtopäätöksen siitä, toimiiko tuote vai ei.

Siitä huolimatta, että VitaeProhon liittyy näin monta epävarmuustekijää, täytyy todeta, että tuote ei todellakaan ole huijausta, vaan moni saa siitä ihan oikeasti apua vaivoihinsa. Ja nämä samat epävarmuustekijät koskevat ihan jokaista luontaistuotetta, joita käytetään nivelvaivojen hoitoon.

Lue myös laajempi artikkeli: VitaePro – pelkkää huijausta vai toimiva tuote?

Löytyykö VitaeProlle vastaavaa tuotetta?

Täysin vastaavaa tuotetta ei ole markkinoilla. Itse asiassa mitään sellaista tuotetta, jonka koostumus olisi edes lähellä VitaeProta, ei taida löytyä. Jos haluaisit itse koota vastaavanlaisen koktailin, joutuisit käyttämään kolmea eri valmistetta, eli luontaistuotetta, monivitamiinia ja omega-3-rasvahappoa.

Lue myös: VitaePro verrattuna muihin valmisteisiin

Saako VitaeProta apteekista?

Ei valitettavasti saa. Sitä saa ainoastaan tilaamalla netistä.

Kenelle VitaeProta ei suositella?

Jos sinulla on käytössäsi muita lääkityksiä, kannattaa tuotteen käytöstä jutella lääkärin kanssa. VitaeProssa on luontaistuotteita, ja kuten lähes kaikkien luontaistuotteiden kohdalla on, niiden yhteisvaikutuksia ei välttämättä tunneta kunnolla. Siksi tuotteen kanssa on oltava varovainen, jos käytössä on muita lääkkeitä.

Sama tilanne on silloin, mikäli kärsit jostain sairaudesta. Aina parempi jutella etukäteen kuin ihmetellä jälkeenpäin mitä tuli tehtyä. Saattaa olla, että sinulle löytyy parempia nivelkipuja helpottavia vaihtoehtoja lääkärin kautta.

VitaePro ei sovi raskauden aikana eikä alle 14-vuotiaille. Äyriäis- ja nilviäisallergisten on syytä varoa tuotteen käyttöä.

Lue myös: VitaePro – mitä, miksi, kenelle ja kokemuksia

Voiko VitaePro nostaa maksa-arvoja?

VitaePro sisältää luontaistuotteita, joiden kaikkia vaikutuksia ei välttämättä tunneta. Siksi on mahdollista, että tuote nostaa maksa-arvoja, vaikka sellaista harvemmin raportoidaankin. Tämän hetkisen tiedon mukaan näiden luontaistuotteiden kohdalla ei ole tällaisia varoituksia, mutta kuten sanottu, tutkimuksia on tehty vain vähän. Mikäli tiedät, että sinulla on ongelmia maksan kanssa, emme suosittele mitään luontaistuotteita sisältäviä valmisteita.

Paljonko VitaeProssa on D-vitamiinia?

Tällä hetkellä tuotteessa on 15 mikrogrammaa D-vitamiinia. Tämä on ihan hyvä määrä, sillä se sijoittuu sopivasti suomalaisten suositusten tienoille. D-vitamiinin puolesta tuotetta voi siis käyttää huoletta ympäri vuoden.

Montako tablettia VitaeProta otetaan päivittäin?

Suositeltu annos on 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Jos unohdat ottaa VitaePro-annoksesi, yleinen ohje ravintolisien kanssa on jatkaa normaalia annostusta seuraavana päivänä ilman yrittämistä ”korvata” unohtunutta annosta. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tulisi ottaa kaksinkertaista annosta kompensoidaksesi unohtuneen annoksen. Jatkaminen normaalisti auttaa ylläpitämään säännöllistä annostusrytmiä.