VitaePro verrattuna muihin valmisteisiin

VitaePron mainokseen on luultavasti lähes jokainen joskus törmännyt. Sen luvataan tukevan nivelten toimintaa, vahvistavan vastustuskykyä ja vaikuttavan sydämen ja verenkierron toimintaan. Mutta eikö tällaisia valmisteita ole muitakin? Miten VitaePro vertautuu muihin vastaavantyyppisiin valmisteisiin? Lähdetään tutkimaan asiaa tarkemmin.

Lyhyesti

1. VitaePro sisältää luontaistuotteita, vitamiineja ja omega-3-rasvahappoja.

2. VitaePro on ainutlaatuinen sekoitus erilaisia ainesosia, joten täysin vastaavaa valmistetta ei markkinoilta löydy.

3. Se on tehokas valmiste nivelkipuihin, jaksamiseen ja vastustuskykyyn, mutta ei välttämättä sovi kaikille eikä auta kaikkien vaivoihin.

Vastaava tuote VitaeProlle nivelten hyvinvoinnin kannalta?

VitaePro mainostaa itseään valmisteena, joka on suunniteltu erityisesti nivelten hyvinvointia ajatellen. Se sisältää Boswellia serrata -uutetta, jolla on pitkät perinteet nivelvaivojen hoidossa, sekä mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

Boswellia serrataa on saatavilla myös erikseen, joskin sitä täytyy hieman etsiä. Useimmiten sitä löytyy yhdistelmävalmisteista, mutta sitä on saatavilla myös yksistäänkin. Boswellia serrataa löytyy muun muassa seuraavista valmisteista:

  • Luontaistukun Boswellia serrata sisältää pelkkää Boswellia serrata -uutetta
  • Bertil’sin NivelActive sisältää yhdistelmän munankuorimembraania (joka sisältä mm. glukosamiinia ja kollageenia), Boswellia serrataa, pirunkynttä ja mangaania. Kyseessä on siis todella monipuolinen nivelterveyttä tukeva valmiste.
  • Terranova Glukosamiini, Boswellia & MSM Complex sisältää glukosamiinihydrokloridia, Boswellia serrata -pihkaa, MSM:ää, C-vitamiinia sekä useita muita luontaistuotteita, kuten nokkosenlehteä, kurkumaa, inkivääriä ja selleriä. Vegaaninen vaihtoehto.

Löytyykö VitaeProlle siis vastaavaa tuotetta nivelen hyvinvointiin? Ei. Täysin vastaavanlaisella koostumuksella olevaa valmistetta ei ole. Mutta kilapilijoita, joissa on samoja vaikuttavia aineita, löytyy kyllä runsaasti.

Nivelkipuihin tarkoitetut luontaistuotteet ovat luonteeltaan vähän sellaisia, että ne joko auttavat nivelvaivoihin tai sitten eivät. On siis mahdoton sanoa mikä näistä tuotteista on paras. Me ihmiset olemme yksilöitä, joten yhdelle auttaa yksi valmiste, toiselle toinen ja kolmannelle ei yksikään.

Jos siis etsit itsellesi apua nivelvaivoihin, voit hyvin kokeilla VitaeProta. Se joko auttaa tai ei auta, mutta sama koskee kaikkia muitakin nivelten hyvinvointiin tarkoitettuja luontaistuotteita. Jos olet jo kokeillut tuloksetta muita valmisteita, voit silti kokeilla vielä myös VitaeProta.

Toinen nivelvalmisteille tyypillinen ominaisuus on se, että niiden teho tulee yleensä esille hitaasti. Varaudu siis käyttämään tuotetta vähintään kolme kuukautta ennen kuin teet mitään johtopäätöksiä sen tehosta.

Vastaava tuote vitamiinien osalta?

VitaePro sisältää B12-, C-, D- ja E-vitamiinia sekä mangaania ja seleeniä. Nämä aineet lisäävät vastustuskykyä, vähentävät väsymystä ja toimivat soluja suojaavina antioksidantteina.

Jos vitamiinivalikoimaa verrataan apteekista saataviin monivitamiinivalmisteisiin, huomataan nopeasti, että VitaeProssa on selvästi suppeampi määrä eri vitamiineja ja hivenaineita kuin varsinaisissa monivitamiinivalmisteissa. VitaePro ei siis kilpaile monivitamiinivalmisteiden kanssa samassa kategoriassa.

Toinen huomio on se, että VitaeProssa olevien vitamiinien pitoisuudet ovat kuitenkin samaa luokkaa kuin monivitamiinivalmisteissa. Toisin sanoen niitä vitamiineja, joita tuotteessa on, on ihan hyvät määrät.

Löytyykö VitaeProlle siis vastaavaa tuotetta vitamiinien osalta? Ei varsinaisesti. Monivitamiineja napsimalla saa kyllä täysin samat vitamiinit (ja lisäksi paljon muitakin), kun taas VitaeProhon on valittu juuri tietyt vitamiinit, joilla on vaikutusta muun muassa vastustuskykyyn.

Vastaava tuote omega-3-rasvahappojen osalta?

Luontaistuotteiden ja vitamiinien lisäksi VitaeProsta löytyy myös omega-3-rasvahappoja. Niiden on tarkoitus vaikuttaa sydämeen ja verenkiertoon.

Verrataanpa VitaeProta jälleen apteekista saataviin valmisteisiin. VitaeProssa DHA:ta on yhdessä kapselissa 90mg, kun taas omega-3-valmisteissa niitä on suunnilleen 200-300mg valmisteesta riippuen. EPA:a VitaeProssa on 35 mg, kun taas omega-3-valmisteissa 300-400mg. VitaeProssa omega-3-rasvahappojen pitoisuudet ovat siis huomattavasti pienemmät. Voidaan siis todeta, että VitaePro ei kilpaile myöskään omega-3-rasvahappovalmisteiden kanssa.

Löytyykö VitaeProlle siis vastaavaa tuotetta omega-3-valmisteista? Ei varsinaisesti. Jos haluat käyttää omega-3-valmistetta, VitaePro ei ole siihen paras mahdollinen vaihtoehto, vaan silloin kannattaa valita erillinen rasvahappovalmiste. VitaeProhon sitä on lisätty vain sen verran, että se täydentää kokonaisuutta.

Jos sen sijaan kysytään, että löytyykö valmistetta, jossa olisi juuri saman verran rasvahappoja, niin sellaista voi olla vaikea löytää. Eli täysin vastaavaa tuotetta markkinoilta ei löydy.

Lue myös: VitaePro – mitä, miksi, kenelle ja kokemuksia

Yhteenveto

Jos haluaisit koota itse vastaavan yhdistelmän, joutuisit käyttämään kolmea eri valmistetta: luontaistuotetta, monivitamiinia ja omega-3-rasvahappovalmistetta, etkä siltikään saisi kokoon täysin samanlaista koostumusta.

Löytyykö VitaeProlle siis vastaavaa tuotetta? No ei löydy. Ei lähellekään. VitaePro on todellakin ainutlaatuinen yhdistelmä erilaisia vaikuttavia aineita, jotka vaikuttavan muun muassa niveliin, verenkiertoon ja vastustuskykyyn. Täsmälleen samoja aineita kyllä löytyy muistakin valmisteista, mutta vastaavanlaista yhdistelmää ei löydy muualta.

Tarkoittaako tämä, että VitaePro on ainutlaatuisen tehokas tuote? Ei välttämättä. Tuote on varmasti oikein hyvä ja toimiva joillekin ihmisille, mutta ei välttämättä kaikille.

Ja lopuksi se tärkein kysymys: auttaisiko VitaePro sinun oireisiisi? Sitä ei valitettavasti kukaan tiedä etukäteen, vaan se selviää ainoastaan kokeilemalla.