VitaePro – mistä on kyse & kokemuksia

Päivitetty viimeksi 6.9.2023

”Valmiste nivelten hyvinvointiin. Tukee myös lihaksia, vastustuskykyä ja vähentää väsymystä.” Näin hienoilla sanoilla VitaeProta mainostetaan. Mutta mitä noiden sanojen taakse kätkeytyy? Kenelle tämä tuote on tarkoitettu? Mitä se pitää sisällään ja minkälaisia kokemuksia ihmisillä on sen käytöstä? Tutustutaan nyt tarkemmin tähän tuotteeseen.

Mitä VitaePro sisältää?

VitaePron tärkeimmät ainesosat ovat Boswellia serrata -uute, B12-, C-, D- ja E-vitamiinit sekä omega-3-rasvahapot. Lisäksi siinä on astaksantiinia, luteiinia, mangaania ja seleeniä. Aineet on valittu niin, että ne tukevat nivelten ja lihasten hyvinvointia, vahvistavat vastustuskykyä, vähentävät väsymystä ja ovat hyväksi sydämelle ja verenkierrolle. Kaikki aineet ovat ainakin jossain määrin tieteellisesti tutkittuja tai tunnettuja.

Tässä artikkelissa käymme tarkemmin läpi jokaisen ainesosan: VitaePro – huijausta vai toimiva tuote?

Kenelle VitaePro sopii ja kuka siitä hyötyy?

Tuote sopii kaikille perusterveille ihmisille, jotka haluavat löytää apua nivelongelmiinsa, kuten nivelkipuihin tai nivelten jäykkyyteen. Sopii myös niille, jotka haluavat ennaltaehkäistä nivelvaivojen syntymistä ja yleistä hyvinvointia.

Nivelvaivat voivat olla todella inhottavia, sillä ne vaikuttavat koko elämään. Pahimmassa tapauksessa ne vievät ilon liikkumisesta ja koko elämästä. Siksi olisi kiva sanoa, että tämä tuote auttaa jokaista nivelvaivoista kärsivää. Tällaista lupausta ei kuitenkaan valitettavasti voi antaa. Toivoa kuitenkin on.

Vaikka olisit joskus kokeillut jotain toista niveltuotetta vaivoihisi tuloksetta, se ei tarkoita, etteikö VitaePro voisi toimia. Täytyy muistaa, että nivelvaivat ovat joskus todella hankalia hoitaa, joten se mikä toimii yhdellä, ei välttämättä toimi toisella ja päinvastoin. Se, että toimiiko VitaePro sinun kohdallasi, selviää vain ja ainoastaan kokeilemalla.

Tähän samaan hengenvetoon on syytä mainita myös toinen nivelvalmisteille ominainen piirre, ja se on se, että niiden vaikutus tulee yleensä esille melko hitaasti. Älä siis huolestu, jos et tunne vaikutusta vielä kuukauden käytön jälkeen. Käytä valmistetta vähintään kolme kuukautta ennen kuin teet minkäänlaisia johtopäätöksiä niiden tehosta.

Muistathan kuitenkin, että kyseessä on ravintolisä, joten se ei voi koskaan korvata kunnollista ja monipuolista ruokavaliota. Panosta itseesi ja omaan hyvinvointiisi syömällä terveellisesti ja säännöllisesti sekä liikkumalla päivittäin. Olet sen arvoinen, kuten eräässä mainoksessakin sanotaan.

Kenelle VitaePro ei sovi?

VitaeProssa on mukana muutamaa eri luontaistuotetta. Kuten kaikkien muidenkin luontaistuotteiden kohdalla, tämä tarkoittaa sitä, että niiden kaikkia yhteisvaikutuksia ja haittavaikutuksia ei tunneta. Siksi tuotteen käyttämisestä kannattaa ensin jutella lääkärin kanssa, mikäli sinulla on käytössäsi jokin lääkitys tai kärsit jostain pitkäaikaissairaudesta.

Muistathan, että VitaeProssa on myös vitamiineja ja omega-3-rasvahappoja, joten ota ne huomioon mikäli sinulla on käytössä myös muita ravintolisiä, jotta vältyt päällekkäisiltä lääkityksiltä.

VitaeProta ei suositella raskauden aikana eikä alle 14-vuotiaille lapsille, koska tutkimuksia kummastakaan tilanteesta ei ole saatavilla. Tuotetta ei suositella myöskään äyriäis- ja nilviäisallergisille.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin: VitaePro – FAQ

Kokemuksia VitaePron käytöstä

Kuten olettaa saattaa, kokemuksia VitaeProsta löytyy laidasta laitaan. Kuten muutkin nivelkipuihin tarkoitetut luontaistuotteet, myös VitaePro toimii joillakin ihmisillä loistavasti, kun taas toisilla ei valitettavasti ollenkaan.

”Jo muutamassa kuukaudessa sain tuotteesta apua polvikipuihini, joista olen kärsinyt jo jonkin aikaa. Ei kivut täysin loppuneet, mutta nyt pystyn taas elämään lähes normaalisti.”

”En huomannut vaikutusta niveliin runsaan puolen vuoden käytön jälkeen, joten lopetin tuotteen tilaamisen.”

”Nivelkivut rupesivat helpottamaan jo parin viikon käytön jälkeen. En uskaltanut edes odottaa näin hyvää vaikutusta. Olen positiivisesti yllättynyt! Myös energiaa piisaa tavallista enemmän.”

”Luulin jo, että olen kankea vanhuuden takia, mutta VitaePro antoi uuden elämän. Nyt voin taas juosta ja uida lähes vanhaan malliin.”

”Olen käyttänyt VitaeProta fysioterapian ohella ja nyt polveni ovat taas kunnossa. En tiedä olisiko tuote yksistään auttanut, mutta olen joka tapauksessa tyytyväinen.”

Suosittelemmeko siis kokeilemaan VitaeProta?

VitaePro ei ole huijausta, vaan sisältää tarkasti valittuja ainesosia. Mutta suosittelemmeko sitä kaikille nivelvaivoista kärsiville? Emme välttämättä ainakaan ensimmäisenä vaihtoehtona. Vaikka tutkimukset osoittavat, että Boswellia serrata -uute saattaa helpottaa nivelvaivoja, markkinoilta löytyy muita vaihtoehtoja, joista on vielä parempaa tutkimusnäyttöä. Itse ehkä kokeilisimme siis ensin jotain apteekista saatavaa tuotetta, ja jos se ei auta, miettisimme muita vaihtoehtoja. Kuten edellä jo mainitsimme, mikään lääke tai valmiste ei auta sataprosenttisen varmasti nivelkipuihin.

VitaeProta voi ilman muuta kokeilla. Jos siitä on apua, hieno juttu! Kaikille siitä ei ole apua, ja sekin täytyy vain hyväksyä. Ainoastaan kokeilemalla selviä auttaako se sinulle.