VitaePro – mistä on kyse & kokemuksia

”Valmiste nivelten hyvinvointiin. Tukee myös lihaksia, vastustuskykyä ja vähentää väsymystä.” Näin hienoilla sanoilla VitaeProta mainostetaan. Mutta mitä noiden sanojen taakse kätkeytyy? Kenelle tämä tuote on tarkoitettu? Mitä se pitää sisällään ja minkälaisia kokemuksia ihmisillä on sen käytöstä? Tutustutaan nyt tarkemmin tähän tuotteeseen.

Mitä VitaePro sisältää?

VitaePro sisältää monipuolisen valikoiman ainesosia, jotka on valittu niin, että ne tukevat nivelten ja lihasten hyvinvointia, vahvistavat vastustuskykyä, vähentävät väsymystä ja ovat hyväksi sydämelle ja verenkierrolle. Kaikki aineet ovat ainakin jossain määrin tieteellisesti tutkittuja tai tunnettuja.

 • Astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini, jotka ovat luonnollisia antioksidantteja.
 • Boswellia serrata, jota on käytetty nivelten hyvinvoinnin tukemiseen.
 • Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA), jotka ovat tärkeitä sydämen terveydelle.
 • B12-vitamiini, joka tukee muun muassa sydämen toimintaa, energian aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa.
 • C-vitamiini, joka on tärkeä antioksidantti ja tukee immuunijärjestelmää.
 • D3-vitamiini, joka on keskeinen luuston terveydelle.
 • E-vitamiini, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä.
 • Seleeni, sinkki ja mangaani, jotka ovat tärkeitä mineraaleja erilaisille kehon toiminnoille, kuten immuunijärjestelmälle ja sidekudoksen muodostumiselle.

Tässä artikkelissa käymme tarkemmin läpi jokaisen ainesosan: VitaePro – huijausta vai toimiva tuote?

Kenelle VitaePro sopii ja kuka siitä hyötyy?

Tuote sopii kaikille perusterveille ihmisille, jotka haluavat löytää apua nivelongelmiinsa, kuten nivelkipuihin tai nivelten jäykkyyteen. Sopii myös niille, jotka haluavat ennaltaehkäistä nivelvaivojen syntymistä ja yleistä hyvinvointia.

Nivelvaivat voivat olla todella inhottavia, sillä ne vaikuttavat koko elämään. Pahimmassa tapauksessa ne vievät ilon liikkumisesta ja koko elämästä. Siksi olisi kiva sanoa, että tämä tuote auttaa jokaista nivelvaivoista kärsivää. Tällaista lupausta ei kuitenkaan valitettavasti voi antaa. Toivoa kuitenkin on.

Vaikka olisit joskus kokeillut jotain toista niveltuotetta vaivoihisi tuloksetta, se ei tarkoita, etteikö VitaePro voisi toimia. Täytyy muistaa, että nivelvaivat ovat joskus todella hankalia hoitaa, joten se mikä toimii yhdellä, ei välttämättä toimi toisella ja päinvastoin. Se, että toimiiko VitaePro sinun kohdallasi, selviää vain ja ainoastaan kokeilemalla.

Tähän samaan hengenvetoon on syytä mainita myös toinen nivelvalmisteille ominainen piirre, ja se on se, että niiden vaikutus tulee yleensä esille melko hitaasti. Älä siis huolestu, jos et tunne vaikutusta vielä kuukauden käytön jälkeen. Käytä valmistetta vähintään kolme kuukautta ennen kuin teet minkäänlaisia johtopäätöksiä niiden tehosta.

Muistathan kuitenkin, että kyseessä on ravintolisä, joten se ei voi koskaan korvata kunnollista ja monipuolista ruokavaliota. Panosta itseesi ja omaan hyvinvointiisi syömällä terveellisesti ja säännöllisesti sekä liikkumalla päivittäin. Olet sen arvoinen, kuten eräässä mainoksessakin sanotaan.

Kenelle VitaePro ei sovi?

VitaeProssa on mukana muutamaa eri luontaistuotetta. Kuten kaikkien muidenkin luontaistuotteiden kohdalla, tämä tarkoittaa sitä, että niiden kaikkia yhteisvaikutuksia ja haittavaikutuksia ei tunneta. Siksi tuotteen käyttämisestä kannattaa ensin jutella lääkärin kanssa, mikäli sinulla on käytössäsi jokin lääkitys tai kärsit jostain pitkäaikaissairaudesta.

Muistathan, että VitaeProssa on myös vitamiineja ja omega-3-rasvahappoja, joten ota ne huomioon mikäli sinulla on käytössä myös muita ravintolisiä, jotta vältyt päällekkäisiltä lääkityksiltä.

VitaeProta ei suositella raskauden aikana eikä alle 14-vuotiaille lapsille, koska tutkimuksia kummastakaan tilanteesta ei ole saatavilla. Tuotetta ei suositella myöskään äyriäis- ja nilviäisallergisille.

Vastauksia muihin yleisiin kysymyksiin: VitaePro – FAQ

Kokemuksia VitaePron käytöstä

Kuten olettaa saattaa, kokemuksia VitaeProsta löytyy laidasta laitaan. Kuten muutkin nivelkipuihin tarkoitetut luontaistuotteet, myös VitaePro toimii joillakin ihmisillä loistavasti, kun taas toisilla ei valitettavasti ollenkaan.

”Jo muutamassa kuukaudessa sain tuotteesta apua polvikipuihini, joista olen kärsinyt jo jonkin aikaa. Ei kivut täysin loppuneet, mutta nyt pystyn taas elämään lähes normaalisti.”

”En huomannut vaikutusta niveliin runsaan puolen vuoden käytön jälkeen, joten lopetin tuotteen tilaamisen.”

”Nivelkivut rupesivat helpottamaan jo parin viikon käytön jälkeen. En uskaltanut edes odottaa näin hyvää vaikutusta. Olen positiivisesti yllättynyt! Myös energiaa piisaa tavallista enemmän.”

”Luulin jo, että olen kankea vanhuuden takia, mutta VitaePro antoi uuden elämän. Nyt voin taas juosta ja uida lähes vanhaan malliin.”

”Olen käyttänyt VitaeProta fysioterapian ohella ja nyt polveni ovat taas kunnossa. En tiedä olisiko tuote yksistään auttanut, mutta olen joka tapauksessa tyytyväinen.”

Suosittelemmeko siis kokeilemaan VitaeProta?

VitaePro ei ole huijausta, vaan sisältää tarkasti valittuja ainesosia. Mutta suosittelemmeko sitä kaikille nivelvaivoista kärsiville? Emme välttämättä ainakaan ensimmäisenä vaihtoehtona. Vaikka tutkimukset osoittavat, että Boswellia serrata -uute saattaa helpottaa nivelvaivoja, markkinoilta löytyy muita vaihtoehtoja, joista on vielä parempaa tutkimusnäyttöä. Itse ehkä kokeilisimme siis ensin jotain apteekista saatavaa tuotetta, ja jos se ei auta, miettisimme muita vaihtoehtoja. Kuten edellä jo mainitsimme, mikään lääke tai valmiste ei auta sataprosenttisen varmasti nivelkipuihin.

VitaeProta voi ilman muuta kokeilla. Jos siitä on apua, hieno juttu! Kaikille siitä ei ole apua, ja sekin täytyy vain hyväksyä. Ainoastaan kokeilemalla selviä auttaako se sinulle.

Lisätietoa VitaeProsta

Kun sanotaan, että VitaePro on ravintolisä, se tarkoittaa, että se on tuote, joka sisältää vitamiineja, mineraaleja, yrttejä, aminohappoja tai muita ravinteita, ja on tarkoitettu täydentämään normaalia ruokavaliota. Ravintolisät eivät ole lääkkeitä eivätkä ne ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään mitään sairauksia. Ne ovat tarkoitettu tukemaan yleistä terveyttä. On tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita annostelussa ja käytössä.

VitaePron soveltuvuudesta urheilijoille tai aktiiviliikkujille ei ole suoraa ja yleispätevää vastausta, sillä sen teho ja turvallisuus voivat vaihdella yksilöllisesti. Urheilijoiden ja aktiiviliikkujien ravintolisien tarve riippuu monista tekijöistä, kuten heidän ruokavaliostaan, harjoittelun intensiteetistä ja yksilöllisistä terveysvaatimuksista. Yleisesti ottaen on tärkeää, että urheilijat ja aktiiviset liikkujat noudattavat tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Erityisesti kilpaurheilijoiden on syytä keskustella lääkärin kanssa ennen minkään ravintolisän käyttöä, jotta voidaan varmistaa, että tuote on turvallinen ja hyödyllinen henkilökohtaisiin tarpeisiin nähden.

VitaePro sisältää kuitenkin useita ainesosia, jotka voivat olla hyödyllisiä urheilijoille ja aktiivisesti liikkuville henkilöille:

 • Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA): Tärkeitä sydämen terveydelle ja voivat tukea lihasten toimintaa.
 • D-vitamiini: Edistää lihasten normaalia toimintaa, mikä on tärkeää fyysisessä aktiivisuudessa.
 • B12-vitamiini: Tukee energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa, jotka ovat tärkeitä fyysisen suorituskyvyn kannalta.
 • C- ja E-vitamiinit: Toimivat antioksidantteina, jotka voivat auttaa suojaamaan soluja hapettumisstressiltä, mikä on merkittävää etenkin kovassa harjoittelussa.

VitaePron suora vaikutus painonhallintaan tai laihdutukseen ei ole selkeästi dokumentoitu. Ravintolisät, kuten Vitaepro, on suunniteltu täydentämään normaalia ruokavaliota ja tukemaan yleistä terveyttä, mutta ne eivät itsessään ole laihdutustuotteita. Painonhallinta ja laihdutus perustuvat yleensä kalorien saannin ja kulutuksen tasapainoon sekä terveellisiin elämäntapoihin, kuten tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan.

Vitaepro voi auttaa painonhallinnassa kuitenkin sitä kautta, että yleinen jaksaminen voi kohentua ja nivelvaivat vähentyä, jolloin ruokavalioon, elämäntapoihin ja liikuntaan jaksaa kiinnittää enenmmän huomiota.

VitaePro sisältää useita ainesosia, jotka on tunnettu niiden mahdollisista eduista immuunijärjestelmälle:

 • C-vitamiini ja E-vitamiini: Nämä ovat tunnettuja antioksidantteja, jotka voivat auttaa suojaamaan soluja hapettumisstressiltä ja tukea immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • D-vitamiini: Tämä vitamiini on keskeinen lihasten toiminnalle ja luuston terveydelle, ja sillä on rooli myös immuunijärjestelmän toiminnassa.
 • Seleeni ja sinkki: Molemmat ovat mineraaleja, jotka ovat tärkeitä immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle ja yleiselle terveydelle.
 • B12-vitamiini: Tämä vitamiini tukee hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VitaeProsta on olemassa vain yksi versio.

VitaePron vaikutusten alkamisnopeus voi vaihdella yksilöittäin. Koska kyseessä on ravintolisä, sen vaikutukset eivät välttämättä ole heti havaittavissa, ja ne voivat kehittyä ajan myötä. Joissakin tapauksissa voi kestää useita viikkoja tai jopa kuukausia, ennen kuin vaikutukset ovat selkeästi havaittavissa.

Lisäksi on muistettava, että ravintolisien vaikutukset riippuvat monista tekijöistä, kuten yleisestä terveydentilasta, ruokavaliosta ja elämäntavoista. Jokainen henkilö reagoi ravintolisiin hieman eri tavalla.

Suositeltu annos on 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä mihin aikaan päivästä tahansa.

Lisää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ja vastauksia löydät artikkelista VitaePro – Usein kysytyt kysymykset.