Metaburn – mikä, kenelle & kokemuksia

Metaburn on luontaistuotevalmiste, jota käytetään apuna laihdutuksessa ja painonhallinnassa. Se sisältää viittä eri ainesosaa, joiden kaikkien luvataan osaltaan vaikuttavan painonhallintaan. Tuotteen teho perustuu siihen, että se vähentää makeanhimoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin siihen mitä tiede sanoo Metaburnin sisältämistä ainesosista. Mielenkiintoista nähdä löytyykö väitteiden tueksi tieteellistä näyttöä.

Lyhyesti

  1. Metaburn on laihdutukseen tarkoitettu luontaistuote, jonka vaikuttavia aineita ovat Wakame-uute, kromi, B-vitamiini, vihreä tee ja chili.
  2. Monet näistä aineista ovat olleet pitkään käytössä laihdutuksen tukena ja niiden tehosta on myös tieteellistä näyttöä.
  3. Metaburn sopii perusterveille aikuisille, jotka haluavat lisämotivaatiota laihdutukseen ja elämäntapamuutoksen tekemiseen.

Metaburn - mitä ja miksi?

Metaburn sisältää Wakame-uutetta, kromia, B-vitamiinia, vihreää teetä ja chiliä. Tuota listaa lukiessa ensimmäinen ajatus on, että itse asiassa Metaburn-valmisteeseen on onnistuttu valitsemaan suhteellisen järkevänkuuloisia ainesosia. Monet näistä aineista ovat nimittäin sellaisia, joita on jo pitkään käytetty laihdutuksen apuna.

Vihreä tee on näistä aineista kaikkein tutkituin ja luultavasti tehokkain. Vihreän teen pääasiallinen vaikutus tulee sen sisältämistä katekiineistä, joista tärkein on epigallokatekiinigallaatti (EGCG). EGCG kiihdyttää aineenvaihduntaa estämällä noradrenaliinia pilkkovan entsyymin toimintaa. Näin noradrenaliinin määrä kehossa lisääntyy, mikä lisää rasvasolujen hajoamista.

Kurkistus tieteellisiin tutkimuksiin paljastaa, että vihreä tee tehostaa rasvan palamista erityisesti liikunnan yhteydessä. Tutkimusten mukaan rasvan palaminen oli selvästi havaittavissa, joskin laihduttamisen kannalta melko vähäinen.

Kromia käytetään erityisesti Yhdysvalloissa parantamaan sokeritasapainoa diabeetikoilla. Suomessa käyttö tähän tarkoitukseen on hyvin vähäistä. Sen sijaan sitä käytetään vähentämään makeanhimoa. Kromi taitaakin olla yksi niistä harvoista aineista, joilla saattaa olla vaikutusta makeanhimoon, vaikkakin sen teho vaihtelee yksilöllisesti.

B-vitamiineja käytetään yleisesti piristämään ja parantamaan yleistä jaksamista, ja ne osallistuvat myös moneen aineenvaihduntareaktioon elimistössä. Laihdutusprosessin keskellä saattaakin tulla hetkiä, jolloin vitamiinien piristävää vaikutusta todella tarvitaan.

Wakame-uute on uutettu merilevästä, jolla on pitkät perinteet painonhallinnassa. Kunnolliset tutkimukset sen laihduttavasta vaikutuksesta kuitenkin puuttuvat, joten sen käyttö perustuu pikemminkin perinteeseen kuin tutkittuun tietoon. Kuitenkin se, että sitä on pitkään käytetty laihdutuksen tukena, viittaa siihen, että sillä todellakin on vaikutusta aineenvaihduntaan.

Chilille tulisuuden antava kapsaisiini nostaa kehon lämpötilaa, minkä ansiosta elimistö kuluttaa enemmän energiaa. Tämä saattaa johtaa siihen, että rasva palaa tehokkaammin. Lisäksi saattaa olla, että kapsaisiini muuttaa elimistön valkoista rasvaa ruskeaksi rasvaksi, mikä olisi sekä terveyden että painonhallinnan kannalta hyvä asia.

Auttaako Metaburn laihduttamiseen?

Kyllä ja ei. Yhteenvetona Metaburnin sisältämistä aineista voi todeta, että suurin osa aineista on sellaisia, että niillä todella on potentiaalia nopeuttaa painonpudotusta. Jos siis etsit itsellesi valmistetta, josta voisi olla apua laihdutukseen, Metaburn on oikein järkevä vaihtoehto muiden vastaavantyylisten valmisteiden joukosta!

Samaan hengenvetoon täytyy kuitenkin muistuttaa, että pelkästään laihdutusvalmisteita napsimalla kukaan ei laihdu. Metaburn ei yksistään saa ihmeitä aikaan, mutta yhdistettynä oikeanlaiseen ruokavalioon ja elämäntapamuutokseen siitä voi saada paljonkin apua.

Monet käyttäjät ovat saaneet lisämotivaatiota laihduttamiseen Metaburnin avulla. Tavallaan se antaa lisäbuustia silloin, kun inspiraatio muuten on hukassa.

Kenelle Metaburn sopii?

Metaburn sopii terveille aikuisille, jotka haluavat nopeuttaa ja tehostaa painonpudotusta. Jos sinulla on jotain perussairauksia tai lääkityksiä, suosittelemme juttelemaan lääkärin kanssa ennen Metaburnin aloitusta. Vaikka kyseessä on pelkästään luonnollisia aineita sisältävä valmiste, sillä saattaa silti olla yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Raskaana olevien ja imettävien ei pidä käyttää Metaburnia, sillä tutkimukset sen turvallisuudesta puuttuvat.

Lisäksi täytyy muistaa, että pelkkä pilleri ei koskaan yksistään riitä painonpudotukseen, vaan laihdutuksen ja painonhallinnan selkärankana toimivat aina painonpudotusta tukeva ruokavalio ja liikunta. Mikäli haluat saada pitkäaikaisia tuloksia, sinun täytyy keskittyä pysyviin elämäntapamuutoksiin. Metaburn sopiikin parhaiten juuri silloin, jos tietää saavansa lisämotivaatiota painonhallintaan ja elämäntapamuutokseen ravintolisien käytöstä.

Metaburn sopiikin parhaiten ihmisille, jotka tietävät saavansa lisämotivaatiota painonhallintaan ja elämäntapamuutoksen tekemiseen ravintolisien käytöstä. Heille Metaburnista on varmasti apua! 

Kokemuksia Metabunista

”Olen kokeillut monia laihdutusvalmisteita. Käytin tätäkin tuotetta jonkin aikaa ja kai se ihan tehosi. Painoa sain pois muutaman kilon sinä aikana, kun tämä oli käytössä. Ei siitä siis ainakaan haittaa ollut 🙂 Virkeä olo koko laihdutusjakson ajan.”

”Ei valitettavasti toiminut niin kuin olin toivonut. Aluksi se kyllä poisti nestettä kropasta, mutta pitkällä aikavälillä paino ei kuitenkaan pudonnut.”

”Mulla painonlasku oli jo pysähtynyt, mutta sain Metaburnin avulla taas muutaman kilon pois. Sopi siis mulle tämä tuote.”

”Päätin tosissani, että nyt painonpudotus onnistuu. Otin kaikki mahdolliset keinot käyttöön, ja Metaburn oli yksi niistä. Nyt on vuosi takana ja paino on pudonnut hyvin.”

”Olin aika skeptinen, mutta yllättävän hyvin on toiminut. Painoa on pudonnut jo kohta kaksikymmentä kiloa. Olen muuttanut ruokavaliota, aloittanut liikunnan ja nukkunut enemmän. Metaburn on antanut lisää motivaatiota jatkaa tätä touhua erityisesti silloin, kun on tullut takapakkeja ja olo on ollut väsynyt.”

Lisää kokemuksia löydät täältä.

Vertailtuamme tällä sivustolla erilaisia laihdutusvalmisteita totesimme, että esimerkiksi Ripped Hardcore sisältää hyvin samanlaisia vaikuttavia aineita kuin Metaburn.

Lue lisää: Ripped Hardcore – mitä, kenelle ja kokemuksia