Priorin Extra – esittely ja kokemuksia

Priorin Extra on ravintolisä, joka sisältää erilaisia vitamiineja ja ravintoaineita, joiden tarkoituksena on edistää hiusten kasvua ja terveyttä. Priorin Extra on tarkoitettu käytettäväksi osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Lue myös: Paras ravintolisä hiuksille

Priorin Extra lyhyesti

 • ainesosat (1-2 kapselia):
  • biotiini 0,1 – 0,2mg
  • pantoteenihappo (B5-vitamiini) 14 – 28mg
  • hirssiuute 210 – 420mg
  • L-kysteiini (aminohappo) 3 – 6mg
  • vehnänalkioöljy
 • annos: 1-2 kapselia päivässä
 • suositeltu käyttöaika 3-6 kuukautta

Miten Priorin Extra vaikuttaa hiuksiin?

Priorin Extran vaikuttavat aineet on valittu niin, että ne tukevat hiusten kasvua ja kehitystä ja normaalia loistoa monella eri tavalla.

Biotiini, toisin sanoen B7-vitamiini tai H-vitamiini, osallistuu kehon energia-aineenvaihduntaan, mikä vaikuttaa myös hiusjuurten energian saantiin. Näin se osallistuu hiussolujen kasvuun ja jakautumiseen, mikä auttaa uusien hiussolujen muodostumisessa. Biotiini auttaa ylläpitämään hiusten luonnollista joustoa ja vähentämään hiusten katkeilua ja vaurioitumista.

L-kysteiini on aminohappo, joka on yksi hiusten rakennusaineista. Se on tärkeä osa hiusten proteiinia, jota kutsutaan keratiiniksi. Keratiini muodostaa hiuksille rakenteen ja vahvuuden, ja siksi L-kysteiiniä tarvitaan hiusten terveyden ylläpitämiseen. Lisäksi kysteiiniä tarvitaan glutationi-antioksidantin muodotamiseen. Antioksidantit auttavat suojamaan hiuksia vapaiden radikaalien vaurioilta. Vapaat radikaalit voivat vahingoittaa hiussoluja ja aiheuttaa hiusten heikkenemistä ja ohentumista.

Hirssiuute sisältää runsaasti aminohappoja, vitamiineja (muun muassa A, B1 ja B5) sekä hivenaineita (muun muassa rauta, magnesium ja sinkki), joilla on keskeinen rooli hiusjuurten normaalissa aineenvaihdunnassa. Lisäksi siinä on piihappoa, joka auttaa palauttamaan hiusten normaalia rakennetta. Rauta puolestaan auttaa kuljettamaan happea hiussoluihin ja edistää siten hiusten kasvua.

Pellavansiemenöljy on ravinnerikas öljy, joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia ja antavat hiuksille takaisin niiden normaalin hehkun. Lisäksi pellavansiemenöljyssä on E-vitamiinia, joka on vahva antioksidantti. Se auttaa suojaamaan hiuksia haitallisilta ympäristötekijöiltä, kuten UV-säteilyltä ja ilmansaasteilta, sekä vapailta radikaaleilta, jotka voisivat vahingoittaa hiuksia.

Pantoteenihappo vaikuttaa hiuksiin monin tavoin. Ensinnäkin se auttaa ylläpitämään terveitä hiuksia ja estää niiden kuivumista ja haurastumista. Lisäksi se saattaa auttaa hiusten kasvua, sillä se edistää hiussolujen uudistumista ja parantaa hiuspohjan verenkiertoa. Pantoteenihapon uskotaan myös auttavan hiusten pigmentin säilyttämisessä, mikä voi estää harmaantumista tai värin haalistumista.

Kenelle Priorin Extra sopii?

Priorin Extra on suunnattu ihmisille, joilla on hiusten kasvun ja/tai hiusten kunnon ongelmia. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi ohuita hiuksia, hauraita hiuksia, kuivaa hiuspohjaa, hiustenlähtöä tai hidasta hiusten kasvua.

Priorin Extraa pidetään yleisesti turvallisena ravintolisänä, ja se sopiikin lähes kaikille terveille aikuisille, mutta kuten kaikkien ravintolisien kanssa, on joitain ihmisiä, joiden tulisi käyttää sitä varoen. Juttele tarvittaessa lääkärin kanssa ennen valmisteen käytön aloittamista.

Priorin Extraa ei suositella seuraavissa tapauksissa:

 • Alle 18-vuotiaille lapsille
 • Raskaana oleville tai imettäville naisille
 • Jos olet allerginen jollekin Priorin Extrassa olevalle ainesosalle
 • Jos käytät muita lääkkeitä tai sinulla on jokin vakava sairaus

Priorin Extran haittavaikutukset

Priorin Extra on yleensä hyvin siedetty suositellulla annoksella. Sen mahdollisia haittavaikutuksia ovat vatsavaivat, kuten pahoinvointi, vatsakipu ja ripuli, sekä allergisen reaktiot, kuten ihoreaktiot.

Kun Priorin Extraa käytetään suositellulla annostuksella, sen käytöllä ei ole yleensä negatiivisia vaikutuksia maksa-arvoihin. On kuitenkin hyvä muistaa, että jos henkilöllä on jo valmiiksi maksasairaus tai muita maksan toimintaan vaikuttavia sairauksia, on aina suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa ennen ravintolisän käyttöä. Lisäksi on syytä huomioida, että jos käytössä on useita luontaistuotteita, ne saattavat rasittaa maksaa terveilläkin. On hyvä myös tiedostaa, että luontaistuotteiden kaikkia haittavaikutuksia ei ole tutkittu kovin laajasti eikä niitä välttämättä vielä tunneta.

Kokemuksia Priorin Extrasta

”Hiukset kasvavat todella huimasti. Minulla oli lapsena vahvat hiukset, mutta vanhemmiten ne ovat haurastuneet ja katkeilevat helposti. Piorinin avulla ne ovat taas vahvemmat ja kiiltävämmät. Suosittelen!”

”Ystäväni suositteli tätä minulle. Hänellä se oli vahvistanut hiuksia. Olen käyttänyt nyt parisen kuukautta ja huomaan jo hieman vaikutusta. Toivon, että kuukausien myötä teho paranee entisestään.”

”Hiustenlähtö on vähentynyt selvästi. Enää ei tarvi jokaisen hiustenpesun jälkeen kerätä hiuksia lattialta läjäpäin.”

”Olen käyttänyt nyt jo vuosia, mikä jo kertoo siitä, että olen tyytyväinen. Hiukset tuntuvat paksummat eivätkä katkeile niin helposti.”

”Puolen vuoden käytön jälkeen hiukset näyttävät terveiltä ja elinvoimaisilta. Kampaajani huomasi myös eron.”

”Hiukset kiiltävät ja hiuksia irtoaa vähemmän. Myös kynnet kasvavat nopeammin.”

”Muutaman kuukauden käytön jälkeen tehon huomasi ensin kynsissä, myöhemmin myös hiuksissa. Ehdottomasti paras hiusravinne, jota olen kokeillut.”

”Minulla tämä auttoi jo muutamassa viikossa. Hiuksia ei lähde enää juuri ollenkaan.”

”Hiukset ovat vahvistuneet hieman. Edelleen niitä lähtee, mutta ei enää samassa määrin kuin ennen. Olen käyttänyt nyt neljä kuukautta.”

”Käytän Priorinia kausiluonteisesti, en jatkuvasti. Syön aina yhden paketin putkeen ja pidän sitten taukoa, kunnes taas hiukset näyttävät siltä, että ne kaipaisi vähän lisää elinvoimaa.”

”Rupesin käyttämään Priorinia siinä vaiheessa, kun huomasin ensimmäiset harmaat hiukset ja hiukset alkoivat ohentua. Harmaantuminen pysähtyi siihen ja hiukset ovat edelleen hyvinvoivan näköiset nyt muutaman vuoden käytön jälkeen. Ällistyttävää.”

”Sairastuin pari vuotta sitten kilpirauhasen vajaatoimintaan, minkä seurauksena hiuksia lähti roppakaupalla. Priorinin ansiosta hiusten lähteminen väheni ja nyt on uusia hiuksia alkanut jo kasvaa.”

”Olen käyttänyt tuotetta noin vuoden. Hiuksia on nyt paljon helpompi hoitaa. Ne eivät mene takkuun eivätkä katkeile yhtä helposti kuin ennen. Tuntuvat myös vahvemmilta. Käytin aluksi 2 tablettia päivässä, mutta nyt tuntuu että 1 tabletti riittää.”

”Voin ihan oikeasti huomata, että hiukset kasvavat nopeammin ja ovat tuuheammat. Suosittelen kokeilemaan!”