Menoforce Strong – kokemuksia

Vaihdevuodet aiheuttavat kiusallisia vaivoja monille keski-ikäisille naisille. Yleisimmät vaihdevuosioireet, eli kuumat aallot ja liikahikoilu, johtuvat oletettavasti estrogeenitasojen heittelemisestä ja hiipumisesta, mikä aiheuttaa häiriöitä kehon lämmönsäätelyjärjestelmään.

Hormonikorvaushoidon avulla monet ovat saaneet oireet hallintaan, mutta kaikki eivät halua tai pysty käyttämään hormonivalmisteita. Tässä tapauksessa kasviestrogeenivalmisteet tarjoavat hyvän vaihtoehdon. Ne vaikuttavat elimistössä samoin kuin naisestrogeeni, joten ne vähentävät estrogeenitasojen heittelyä ja puutosta. Valitettavasti ne eivät ole yhtä tehokkaita kuin naisestrogeeni, joten kaikilla niiden teho ei riitä pitämään oireita kurissa.

Lue myös: Paras ravintolisä vaihdevuosioireisiin

Tehokas salvia

Salvia (Salvia officinalis) on yleisesti käytetty yrttimauste, mutta sitä on käytetty vuosituhansia myös rohdoskasvina, joten kokemusta sen tehosta löytyy pitkältä ajalta. Se on kotoisin Välimeren alueelta, mutta sitä on helppo kasvattaa myös muualla maailmassa, myös Suomessa.

Salvia sisältää kasviestrogeeneja, jotka auttavat helpottamaan kuumia aaltoja ja yöhikoilua. Lisäksi se sisältää myös flavonoideja, jotka toimivat kehossa antioksidantteina, jotka vähentävät tulehduksia. Salvia saattaa helpottaa myös vaihdevuosien aiheuttamaa aivosumua ja parantaa muistia.

Menoforce Strong

Menoforce Stong on valmistettu tuoreista salvian lehdistä ja sitä käytetään kuumien aaltojen ja liikahikoilun vähentämiseen. Monet vaihdevuosioireiden kanssa kamppailevat naiset ovat kokeneet sen helpottavan oloa ja vähentävän oireilua. Sen annostus on 1 tabletti päivässä, ja tabletin voi ottaa ruoan yhteydessä tai tyhjään vatsaan. Annosta ei pidä ylittää, sillä liian suurilla annoksilla salvia saattaa aiheuttaa kouristuksia.

Menoforce Strong -valmisteesta on tehty myös kliinisiä tutkimuksia, ja tulokset ovat olleet rohkaisevia. Tarvitaan tosin lisää puolueettomia ja riittävän suuria tutkimuksia ennen kuin valmisteen käytöstä voidaan antaa mitään lääketieteellisiä suosituksia.

Menoforce Strong sopii kaikille yleisterveille vaihdevuosi-ikäisille naisille. Sillä ei ole todettu yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, mutta mikäli käytössäsi on muita lääkkeitä, muista varmistaa tuotteen sopiminen itsellesi apteekista tai lääkäriltä. Muista lisäksi olla varovainen, jos sinulla on munuaisten tai maksan toimintahäiriöitä.

Moneforce Strong - kokemuksia

”Tuote on auttanut kuumiin aaltoihin jo muutamassa viikossa. Mielialakaan ei ole enää yhtä kireä. Suosittelen lämpimästi muillekin!”

”Mainio tuote vaihdevuosioireisiin. Olen yhdistänyt tähän ruokavalion, joka sisältää paljon kasviestrogeeneja, ja hikoilu on vähentynyt huomattavasti.”

”Olen saanut pitkästä aikaa nukuttua yöni paremmin. Silloin tällöin heräilen edelleen hikimärkänä, mutta pääosin saan nukkua rauhassa. Olen jälleen pirteämpi päivisin ja koen muutenkin olevani oma itseni, kun energiaa riittää.”

”Sain tuttavaltani suosituksen kokeilla tätä. Hän oli saanut avun kuumiin aaltoihin jo parin viikon sisällä. Minä jouduin käyttämään yli kuukauden ennen kuin huomasin muutosta parempaan. Täysin oireet eivät ole loppuneet, mutta suunta on oikea. Toivottavasti teho tästä vielä paranee.”

”Tuote auttoi minulla ensin ihan hyvin, mutta ilmeisesti oireeni pahenivat sen verran, että nyt valmisteen teho ei enää riitä pitämään kuumia aaltoja kurissa. Harmi.”

”Minulla oli todella paljon kuumia aaltoja, ja oli noloa kun hiki rupesi yhtäkkiä valumaan pitkin kasvoja. Aloitin Menoforcen käytön, ja kuumat aallot vähenivät jo muutamassa päivässä! Kuumat aallot eivät enää kiusaa, vaan minulle tulee ainoastaan lämmin tunne, mutta ei hikoilua. Ei ehkä toimi kaikilla, mutta minulla tämä ylitti odotukset.”

”Minusta tuntui, että unohtelin asioita valtavasti ja pelkäsin jo muistisairautta. Sitten luin jostain, että vaihdevuosiin saattaa liittyä muistihäiriöitä ja että salvia saattaisi auttaa. Kokeilin, ja nyt muisti pelaa taas vanhaan malliin. Ajatukset ovat selkeämmät ja olo yleisestikin virkeämpi. Minulla ei ole ollut kuumia aaltoja tai hikoilua ainakaan vielä. Toivottavasti ei tulekaan…”

”Tuotteen teho on selvästi hyvin yksilöllinen. Minulle ei ole valitettavasti auttanut. Monet muut kehuvat.”

”Sain hormoneista niin pahat haitat, että en voinut käyttää niitä. Vaihdoin Menoforce Strongiin. Tuloksena ihanan seesteinen olo, ei haittoja, ja hikoilu on vähentynyt huomattavasti.”

”Vaihdevuosioireet ovat jatkuneet minulla jo pitkästi yli kymmenen vuotta. Olen käyttänyt Menoforcea jo vuosia ja sen avulla olen pärjännyt. Välillä olen yrittänyt lopettaa, mutta joutunut sitten aina uudelleen tilaamaan uuden purkin kun oireet ovat palanneet. Nähtäväksi jää kauanko tämä jatkuu. Olen suositellut Menoforcea muillekin.”

”Joku sanoi, että hänellä auttoi yöhikoiluun, mutta ei päiväaaltoihin. Minulla on juuri päinvastoin. Öisin heräilen edelleen hikoilemaan, mutta päivisin ei ole ollut kuumia aaltoja enää vähään aikaan.”

”Tuotteen ansiosta pystyn taas elämään normaalia elämää. Mahtavaa!”