Lahjaideoita

Terveyteen ja hyvinvointiin panostaminen on lahja, joka kantaa pitkälle. Kun haluamme ilmaista välittämistä ja huolenpitoa rakkaillemme, voimme tehdä sen antamalle heille lahjoja, jotka edistävät heidän terveyttään ja hyvinvointiaan. Terveysaiheiset lahjaideat ovat paitsi hyödyllisiä myös osoitus siitä, että nähdä läheisemme voivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Tässä artikkelissa esittelemme joukon inspiroivia ja käytännöllisiä lahjaideoita, jotka liittyvät läheisesti terveyteen ja hyvinvointiin. Sinun tehtäväsi on tuntea henkilö, jolle olet lahjaa hankkimassa, jotta osaat valita ideoiden joukosta sen, josta hän todennäköisesti tykkäisi ja hyötyisi eniten.

Olitpa sitten etsimässä lahjaa perheenjäsenelle, ystävälle tai itsellesi, löydät täältä monipuolisia vaihtoehtoja, jotka tekevät hyvää sekä keholle että mielelle. Täältä löydät lahjaideoita niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Lahjaideat miehille, naisille ja lapsille

Garmin Venu 2 on erinomainen älykello, jossa on panostettu erityisesti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä ominaisuuksia. Se sopii erityisesti ihmisille, jokta haluavat seurata omaa hyvinvointiaan päivittäin. Löydät tuotteen täältä.

Sähköpyörät ovat nousseet suureen suosioon viime vuosina. Sähköpyörällä matka taittuu nopeasti ja mukavasti. Samalla voi nauttia maisemista ja saada raitista ilmaa. Kurkkaa löytyisikö tästä laajasta valikoimasta sopiva pyörä lahjaksi.

Tietoa ja lukemista kaipaava voisi ilahtua suuresti esimerkiksi Kauneus & Terveyslehdestä, josta olisi iloa koko vuodeksi.

Kukapa ei piristyisi pimeänä syys- ja talviaamuna siitä, että pääsee hetkeksi aurinkoon! Suomessa voi olla vaikea antaa lahjaksi auringonvaloa, mutta kirkasvalolamppujen ja sarastusvalojen avulla pääsemme melko lähelle sitä. Tutustu esimerkiksi tähän sarastusvaloon, joka herättää lempeästi uuteen päivään. Kirkasvalolamppu on astetta tehokkaampi lamppu, joka saa elimistössä aikaan saman reaktion kuin auringonvalo. Voi valita esimerkiksi tämän pienemmän lampun tai tämän tehokkaamman lampun.

Lahjakortti terveystarkastukseen ei välttämättä kuulosta äkkiseltään mukavalta lahjalta, mutta usko pois, se voi todellakin olla hyvä lahja. Monet ihmiset ovat todella kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan, ja verikokeet paljastavat terveydestämme paljon sellaista, mitä ei muuten voi tietää.

Rentoutumista edistävät lahjat ovat aina tervetulleita. Mitäpä jos siis antaisit lahjaksi ekologisen piikkimaton, jonka päällä makoillessa kivut ja huolet kaikkoavat? Myös erilaiset lämpötyynyt auttavat rentoutumaan, joten niskoja/hartioita tai olkapäitä/selkää lämmittävä tyyny voisi myös olla ihana lahja.

Aah! Mikäpä rentouttaisi ihanammin kuin hetki paljussa! Palju sopiikin loistavasti lahjaksi silloin, kun on kyseessä vähän suuremmat kekkerit. Tutustu esimerkiksi tähän paljuun.

Hieronta on aina tosi jees! Tämä näppärä hierontalaite on suunniteltu erityisesi päänahan ja purentalihasten hierontaan, mutta sillä voi kätevästi hieroa itse myös oikeastaan koko kehoa. Tämä laite saa kireät lihakset rentoutumaan!

Luonnonkosmetiikka on myös hyvä valinta. Useimmat naiset pitävät hemmottelusta, joten hemmottelevat naamiot ovat hyviä vaihtoehtoja lähes kenelle tahansa. Tutustu esimerkiksi näihin: Coconut Milk -hiusnaamio, joka hellii kuivia hiuksia tai The Petal Mask -kasvonaamio, joka tuntuu iholla todella ylelliseltä ja sopii kaikille ihotyypeille.

Saunomisesta nauttivalle henkilölle kannatta ehdottomasti hankkia ylellisiä saunatuotteita. Ne ovat kuin luksusta arjen keskellä. Kannattaa tutustua esimerkiksi Kaurilan saunan tarjontaan. Heiltä löytyy esimerkiksi ihania jalkakylpytabletteja, jotka virkistävät väsyneitä jalkoja.

Tunnetko jo Röhnö-sohvan? Se on helppo ottaa mukaan mihin tahansa ja sen voi levittää käden käänteessä ihanaksi löhöilysohvaksi. Siinä voi levätä, ottaa aurinkoa tai muuten vain viettää mukavaa päivää. Tutustu Röhnöön täällä.

Riippumatto ilahduttaa monia ihmisiä riippumatta siitä harrastavatko he ulkoilua vai eivät. Riippumaton voi asettaa vaikkapa terassille ja ottaa pienet päiväunet raikkaassa ilmassa. Ilahduta siis laadukkaalla riippumatolla, joka kestää käytössä vuosia.

Ihmiselle, joka nauttii pelailusta, sopii täydellisesti lahjaksi jokin mukava pikku peli. Siitä riittää iloa pitkäksi aikaa ja se lisää mahdollisuuksia aktiiviseen yhdessäoloon. Tutustu esimerkiksi näihin tuotteisiin:

Hauska lahjaidea on myös vartalotyyny. Se tukee vartaloa ja esimerkiksi jalkoja paremmin kuin tavalliset tyynyt ja patjat. Siitä on saatavilla sekä aikuisten että lasten koko. Kannattaa tutustua!

Monet ihmiset joutuvat kärsimään erilaisista kivuista elämänsä aikana. TENS-laite on lääkkeetön keino kipujen hoitoon, ja se käy lähes jokaiselle. Tutustu artikkeliimme parhaista TENS-laitteista ja hanki sellainen lahjaksi!