GUM Sonic Daily: arvostelu & kokemuksia

GUM Sonic Daily on pattereilla toimiva hammasharja, joka tarjoaa tehokkaan ja kätevän tavan pitää huolta suun terveydestä päivittäin. Se toimii yhdellä helposti saatavilla olevalla AAA-paristolla, mikä tekee siitä käyttövalmiin heti ja kätevä matkoilla. Sen värinäteknologia ja kartionmuotoiset harjakset puhdistavat hampaat ja ikenet perusteellisesti.

GUM Sonic Daily

Arvosana: 7.5/10

  • Syväpuhdistus värinäteknologian avulla
  • Miellyttävä käyttö ergonomisen muotoilun ansiosta
  • Harjaspää värähtelee 12 000 kertaa minuutissa
  • Kätevä matkoilla, paristo kestää käytöstä riippuen jopa 3 kuukautta

GUM Sonic Daily paristokäyttöinen hammasharja tarjoaa päivittäiseen suunhoitoon tehokkaan vaihtoehdon perinteisen manuaalisen harjan rinnalle. Sen harjaspää värähtelee 12 000 kertaa minuutissa, mikä tarjoaa syvemmän puhdistuksen hampaidenväleihin ja ikeniin verrattuna perinteiseen hammasharjaan.

Yksi tuotteen suurista eduista on sen pehmeät kartiomaiset harjakset, jotka ovat hellävaraisia hampaita ja ikeniä kohtaan. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on herkät ikenet. Lisäksi harjan tyylikäs ja ergonominen muotoilu tekee siitä miellyttävän käyttää.

Vaihdettava harjaspää mahdollistaa sen, että voit jatkaa harjan käyttöä ja vaihtaa vain harjaspään kuluneen tilalle, mikä tekee siitä taloudellisen vaihtoehdon pitkällä aikavälillä. Lisäksi harjan mukana toimitettu AAA-paristo tekee siitä heti käyttövalmiin, mikä on kätevää matkustettaessa tai liikkeellä ollessa.

Yksi haittapuoli, jonka jotkut käyttäjät saattavat huomata, on se, että harjan ääni saattaa olla hieman ärsyttävä, etenkin herkemmille korville. Tämä ei kuitenkaan ole merkittävä ongelma verrattuna harjan tarjoamiin hyötyihin. Ja verrattuna moniin muihin sähköhammasharjoihin, ääni on hyvin hiljainen.

Patterit kestävät ylättävän pitkään yhden ihmisen käytössä. Onkin mukava, kun harjaa ei tarvitse olla jatkuvasti lataamassa. Toki varapatterit pitää olla saatavilla, sillä jossain vaiheessa harjan teho hiipuu.

Kokemuksia

GUM sonic daily -hammasharja on ollut yllättävän hyvä. Tunnen selvästi eron hampaideni puhtaudessa verrattuna aiemmin käyttämääni tavalliseen harjaan.”

”Pehmeät harjakset ovat todella hellävaraisia ikenille. Ihana hiljainen.”

Mielestäni ei yhtä tehokas kuin kunnon sähköhammasharja, mutta selvästi tehokkaampi kuin tavallinen harja. Suosittelen!”

”Matkustajan unelma! Pienikokoinen ja patteri on helppo vaihtaa tarvittaessa. Tosin sitä tarvitsee vaihtaa harvoin.”