Canespro Nail – mistä on kyse & kokemuksia

Kynsisieni on ikävä vaiva, josta kärsii noin joka kymmenes ihminen jossain vaiheessa aikuisikää. Se iskee useimmiten varpaankynsiin ja leviää esimerkiksi uimahallien ja liikuntatilojen lattioilla. Kynsisienen valtaama kynsi värjäytyy ikävän väriseksi, halkeilee helposti ja paksuuntuu.

Kynsisienen hoitoon kannattaa panostaa, sillä hoitamattomana se saattaa levitä muihin kynsiin ja muihin ihmisiin. Hoito kannattaa aloittaa mahdollisimman nopeasti, jotta se tehoaisi varmemmin. Jos sieni on vallannut jo koko kynnen ja päässyt kynnen juureen asti, on järkevintä kääntyä lääkärin puoleen. Lievemmissä tapauksissa voi kokeilla ilman reseptiä saatavia hoitovalmisteita. Joka tapauksessa ennen hoidon aloittamista on suositeltavaa otattaa kynnestä koepala, joka varmistaa että kyseessä on sieni-infektio eikä jokin muu sairaus.

Lue myös: Paras kotikonsti kynsisieneen

Miten Canespro Nail vaikuttaa?

Canespro on ainutlaatuinen hoitokeino kynsisieneen. Sen avulla on mahdollista poistaa sienen valtaama kynnenosa, jotta sieni ei pääse leviämään terveeseen osaan kynttä. Voiteen vaikuttava aine on karbamidi eli urea, joka pehmentää vaurioitunutta kynttä tehokkaasti, jonka jälkeen se kaavitaan pois. Terveeseen kynteen karbamidi ei vaikuta, joten terve kynsi jää paikoilleen.

Canespro Nailin avulla on siis mahdollista päästä nopeasti eroon paksuuntuneesta ja rumasta kynnestä. Toisaalta kynnen alta paljastunut iho saattaa olla arka ja ärtyä helposti hankauksesta, joten se saattaa vaatia suojausta.

Canespro Nailin käyttö

Canespro Nailin käyttöön pitää hieman paneutua ja nähdä vaivaa, mutta varsinainen kynnen poisto kestää useimmiten vain muutaman viikon. Sen jälkeen hoitoa jatketaan tavallisella sienivoiteella, mikä ei vaadi enää niin paljon paneutumista.

Käytä Canespro Nailia näin:

  1. Liota kynsiä vedessä noin 10 minuttia.
  2. Levitä Canespro Nailia kynnelle.
  3. Suojaa kynsi pakkauksen mukana tulevalla laastarilla.
  4. Vuorokauden kuluttua liota kynsiä vedessä noin 10 minuuttia.
  5. Raaputa pehmennyt kynnenosa pois.
  6. Toista vaiheet 2-5 joka päivä kunnes koko vaurioitunut kynsi on lähtenyt pois. Useimmiten tässä menee muutama viikko.
  7. Jatka hoitoa sienilääkevoiteella kunnes terve kynsi on kasvanut tilalle.

Canespro Nail - kokemuksia

”Voide on oikeasti tehokas ja poistaa paksuuntuneen kynnen. Pakkauksen mukavan tulevat laastarit pääsivät vain loppumaan kesken hoitojakson, joten jouduin askarrella itse lisää. Laastarien pysyminen varpaassa tuottaa myös joskus hankaluuksia varsinkin liikkuessa.”

”Työläs ja aikaavievä tapa, mutta kynsi kyllä pehmenee. Olen liottanut jalkoja vedessä pidempään kuin ohjeessa sanotaan, jotta kynsi olisi mahdollisimman pehmeä kun laitan voidetta siihen.”

”Ajatus siitä että poistaisin koko kynnen tuntui ensin radikaalilta, mutta en ole jäänyt kaipaamaan kellertävää kynttä. Varvasta pitää vähän suojata, kun siinä ei ole kynttä suojana. Uusi kynsi kasvaa piinallisen hitaasti.”

”Olen käyttänyt Canespro Nailia nyt pari viikkoa. Minulla oli sientä isovarpaan kynnen reunassa. Suurin osa sienestä on jo lähtenyt irti. Ihan huippua!”

”Suurin miinus tulee laastareista. Ne loppuvat kesken ja irtoavat helposti. Olen kiinnittänyt niitä ylimääräisillä teipeillä, mutta silti ne irtoavat helposti.”

”Minulla on pahaksi päässyt kynsisieni. Käytin ensin tabletteja, mutta sain niistä haittoja. Nyt kokeilin tätä. Kynsi kyllä lähti pois, mutta uusi kynsi ei ole terve. Sieni rehottaa edelleen.”

”Kynnen poistamiseen meni minulla muutama viikko. Sen sijaan sienivoidetta piti käyttää monta kuukautta ennen kuin uusi kynsi oli kokonaan kasvanut tilalle, ja voiteen laittaminen aamuin illoin oli työläs homma. Tehosi siis, mutta kokonaisuudessaan hoito vei kauan. Nyt se on kuitenkin ohi ja kynsisieni poissa.”

”Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen kynnestä lähti pintaa pois. Todella nopeasti siis vaikuttaa. Käyttö on helppoa vaikka vaatiikin aikaa. Voidetta on riittävästi, joten ei tarvitse pelätä että se loppuu kesken.”

Lue lisää kokemuksia täältä!