Beurer TL30 – esittely ja kokemuksia

Maailmasta tuskin löytyy montakaan ihmistä, jotka nauttisivat vaakasuorana satavasta räntäsateesta. Kun samaan aikaan räntäsateen kanssa päivät pimenevät eikä aurinko pilkahda moneen viikkoon, monen mieliala laskee. Tulemme ärtyisiksi ja väsyneiksi. Enää ei huvittaisi lähteä aamuisin liikkeelle eikä mikään kiinnosta. Kuulostaako tutulta?

Kirkasvalolamput ovat hyvä keino taistella kaamosmasennusta vastaan. Ne lähettävät samanlaista valoa kuin aurinko, joten ne piristävät mieltä ja normalisoivat päivärytmiä sekä hormonintuotantoa. Tämän seurauksena kaamosväsymys vähenee ja arki alkaa jälleen luistaa.

Beurer TL30 pieni ja siro kirkasvalolamppu, jota on helppo käyttää oikeastaan missä vain, sillä se mahtuu hyvin pieneenkin tilaan. Se on hyvin edullinen vaihtoehto, mutta antaa silti tehokkaan hoitotuloksen.

Plussat

 • edullinen
 • tehokas lähellä käytettynä
 • mahtuu pieneenkin tilaan
 • helppo käyttää
 • helppo ottaa mukaan

Miinukset

 • hoitoetäisyys rajallinen
 • ei himmennintä

Hyvä hinta-laatusuhde

Beurer TL30 -mallin suurin valtti on se, että se on hyvin edullinen, mutta silti oikein käytettynä tehokas. Kun lamppua käyttää joka päivä ja asettaa sen riittävän lähelle kasvoja, se antaa riittävästi valoa tehokkaaseen hoitoon.

On totta, että tehokkaampiakin lamppuja markkinoilta löytyy, mutta ne ovat usein isompia ja kalliimpia. Jos et ole ihan varma siitä auttaako kirkasvalohoito sinulle, voi tuntua epäilyttävältä investoida kalliiseen lamppuun. TL30-mallilla pääsee helposti kokeilemaan kirkasvalon mahdollista tehoa ja voihan sitä sitten myöhemmin hankkia tehokkaammankin lampun.

Beurer TL30 -lamppua on helppo käyttää eikä se vie pöydältä paljoa tilaa. Se on myös helppo ottaa mukaan pienen kokonsa takia. Lamppu seisoo oman tukensa varassa, ja tukea on mahdollista säätää niin, että lampun voi asettaa pöydälle joko pysty- tai vaakasuuntaisesti.

Rajallinen hoitoetäisyys

Se, mikä tässä lampussa on kehnoa, on rajallinen hoitoetäisyys. Tämä tarkoittaa sitä, että saadakseen lampusta täyden tehon irti, se pitäisi asettaa noin 10 sentin päähän kasvoista. Harva jaksaa pitää lamppua puolta tuntia niin lähellä kasvoja. Lampun voi toki kaikin mokomin sijoittaa kauemmaskin kasvoista, mutta silloin hoitoteho laskee.

Lampussa ei myöskään ole himmennintä, joten sitä ei voi käyttää tavallisena valona. Se sopii siis ainoastaan kirkasvalolampuksi.

Kokemuksia

”Loistava laite! Olen käyttänyt tätä nyt muutaman viikon ja se on auttanut kaamosoireisiini huomattavasti. Käytän sitä aamuisin aamupalapöydässä ja luen lehteä samalla. Jaksan töissä huomattavasti paremmin.”

”Ohjeissa sanottiin, että täysi teho tulee, kun lamppu on kymmenen sentin päässä kasvoista. Minä olen pitänyt sitä pöydällä paljon kauempana kasvoista ja teho on silti ollut ihan hyvä. Suosittelen kokeilemaan.”

”Talvikuukaudet ovat minulle tosi vaikeita. Mietin pitkään kirkasvalolampun ostamista, mutta jostain syystä lykkäsin sitä aina. Olisinpa ostanut aikaisemmin, niin olisi monta talvea pelastunut elämästäni. Tämä lamppu mahtuu hyvin pöydälle ja on riittävän tehokas eikä tarvitse maksaa itseään kipeäksi.”

”Ostin lampun vanhemmilleni. He ovat jo iäkkäämpiä, mutta lamppu on onneksi helppo käyttää, joten se on sopinut heille hyvin.”

”Lamppu on todella kirkas, joten kesti jonkin aikaa että tottui kirkkauteen. Olen käyttänyt lamppua joka päivä vähintään 15 minuuttia ja tuntuu että ajatukseni ovat kirkkaammat ja koko olemus tuntuu energisemmältä.”

”Lampun tuki irtoaa jatkuvasti. Olenkin kehittänyt lampulle ihan oman telineen. Nyt se toimii.”

”Olen kokeillut myös isompia lamppuja, mutta itse tykkään tästä pienemmästä, vaikka sen teho onkin pienempi. Sitä on helppo kuljettaa ympäriinsä ja se mahtuu paremmin ruokapöydälle ja meikkipöydälle. Ainut huono puoli on se, että siinä ei ole himmennintä.”

Kenelle Beurer TL30 sopii?

Beurer TL30 on erittäin hyvä valinta siinä tapauksessa, että halua lähteä kokeilemaan kirkasvalolamppua edullisesti ja tietää pystyvänsä asettamaan sen suhteellisen lähelle kasvoja. Toisin sanoen se sopii esimerkiksi toimiston pöydälle.

Tutustu myös muihin Beurerin kirkasvalolamppuihin artikkelissa Beurer kirkasvalolamput.

Ominaisuudet

 • Valon voimakkuus: 10 000 luksia noin 10 cm:n etäisyydellä
 • Valonlähde: LED
 • Helppo käyttää yhdellä kosketuksella
 • Lampun koko: 20 x 12 cm
 • Ulkomitat: 23,6 x 15,6 x 2,6 cm
 • Säädettävä tuki
 • Ei UV-valoa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.