Mediflow vesityyny – Mistä on kyse & kokemuksia

Monet niskakivuista kärsivät ovat saman ongelman edessä: minkälainen tyyny pitäisi kivut parhaiten poissa ja tukisi niskaa mahdollisimman hyvin. Moni on kokeillut useita erilaisia tyynyjä ennen kuin on löytänyt itselleen sopivimman. Vesityyny on monen kohdalla hyvä vaihtoehto ja on ratkaisut monen niskakipuisen ongelman.

Siis vesityyny? Eikö se sitten ole jatkuvaa lotinaa ja pään heilumistakuin aallokossa? Ei suinkaan, vaan itse asiassa päinvastoin. Vesityyny on kehitetty niin, että se tukee pään asentoa optimaalisesti kaikissa asennoissa. Nukuitpa sitten selälläsi tai kyljelläsi (tai jossain sillä välillä) vesi tukee niskaa niin, että lihakset pääsevät rentoutumaan eivätkä jumita yhtä helposti kuin ennen.

Mediflow vesityyny - ominaisuudet:

  • kaksi kerrosta:
    • ylempänä ihanan pehmeä ja lämmin hypoallerginen kuitutäyte (polyesteri)
    • alempana vesitäytteinen tasku
  • vesi tukee niskan oikea asentoa
  • veden määrää voidaan säätää yksilöllisesti
  • tyyny sopii erityisesti niska-hartiaseudun kivuista kärsiville
  • mitat: 51 x 71 x 13,5 cm
  • Ökö-Tex 100-sertifikaatti

Tyynyn kaksikerrosrakenne

Mediflown vesityynyn salaisuus on se, että siinä on kaksi kerrosta. Ylempi kerros on korkealaatuista kuitutäytettä, joka tekee tyynystä ihanan pehmeän ja helpottaa nukahtamista. Kuitutäyte on hypoallergeenista polyesteriä, joka pitää niskan lämpimänä koko yön ajan. Näin lihakset eivät pääse yhtä helposti viilenemään ja jumittamaan.

Lämmittävän ja pehmeän kuitukerroksen alla on vesitasku, joka mukautuu pään liikkeisiin ja tukee niskaa mahdollisimman hyvin jokaisessa asennossa. Veden määrää lisäämällä tai vähentämällä tyynyn paksuutta ja kovuutta voidaan säätää yksilöllisten tarpeiden mukaan. Joudut luultavasti aluksi hieman kokeilemaan mikä vesimäärä on sinulle sopiva, mutta onneksi veden lisääminen ja vähentäminen ei ole vaikeaa.

Kenelle suosittelemme?

Mediflown vesityyny on suunniteltu erityisesti niska-hartiakivuista kärsiville. Se tukee niskaa ja pitää lihakset lämpiminä. Jos siis kärsit usein tai jatkuvasti niskan jumituksesta, kannattaa todellakin kokeilla tätä tyynyä. Myös pää- ja jopa selkäkivusta kärsivät voivat saada apua ongelmaansa.

Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että tyyny on melko paksu, joten emme suosittele sitä henkilöille, jotka tykkäävät nukkua hyvin matalalla tyynyllä.

Kokemuksia

”Suosittelen. Tyyny ollut nyt käytössä pari vuotta enkä ole sinä aikana kärsinyt niskakivuista.”

”Olen kokeillut tosi monenlaisia tyynyjä, mutta todennut että vesityyny on paras. Heti ensimmäisestä yöstä lähtien olen nukkunut hyvin. Päänsäryt ovat helpottaneet.”

”Vaatii hieman kokeilemista, että löytää sopivan vesimäärän, mutta sitten kun oikea määrä löytyy niin avot! Todella hyvä tyyny ja hyvin nukutut yöunet.”

”Monet muotoon-ommellut tyynyt tukevat niskaa pääasiassa yhdessä asennossa, mutta vesityyny tukee paremmin jokaisessa asennossa. On ollut ihanaa, kun niskat eivät ole aina jumissa ja pää kääntyy paremmin.”

”Pelkäsin, että joudun kuuntelemaan veden lotinaa koko yön, mutta ei tarvinnutkaan. Ihanan pehmeä ja lämmin tyyny.”

”Vesityynyn yksi parhaista ominaisuuksista on se, että sen paksuutta voi säätää. Minä ja mieheni käytämme samanlaisia tyynyjä, mutta miehelläni siinä on paljon enemmän vettä, koska hän haluaa käyttää paksumpaa tyynyä. Lisäksi kun vaihdoimme patjoja, ei tarvinnut hankkia uutta tyynyä, vaan riitti että vähensin vähän veden määrää.”

”Tyyny jo melko korkea jo valmiiksi ja jos siihen lisää vettä, siitä tulee entistä paksumpi. Ei siis valitettavasti sopinut minulle, koska minulla pitää olla matala tyyny. Annoin tyynyn eteenpäin kaverilleni, joka kuulemma tykkää kovasti.”

”Ei tämäkään tyyny täysin vie niskakipuja minulta pois, mutta on tämä parempi kuin monet muut tyynyt. Nyt pystyy päivisin ajattelemaan muutakin kuin kipua.”

”Itselläni on todella hyviä kokemuksia vesityynystä. Olen kuin uusi ihminen. Kuorsaaminenkin on vähentynyt, kun niska on paremmassa asennossa ja ilma kulkee paremmin.”

”En ole pitkiin aikoihin nukkunut niin hyvin kuin tällä tyynyllä. Niska kiittää!”

”Hyvä tyyny, mutta toivoisin siihen vähän muotoilua, jotta se asettuisi paremmin niskan alle ja hartioiden molemmille puolille. Niin se tukisi vielä paemmin. Mutta kun oikean asennon löytää, tyyny kyllä tukee nytkin ihan mukavasti niskaa ja auttaa niskakipuihin. Kannattaa kokeilla, jos kärsii niskakivuista.”

”Sain vinkin kaveriltani kokeilla vesityynyä. Lainasin ensin hänen tyynyään, mutta hankin sitten oman. Enää en vaihtaisi tavalliseen tyynyyn.”

Lisää käyttäjäkokemuksia löydät täältä.