Tietoa meistä

Hei, olen Heidi, tämän sivuston perustaja. Olen koulutukseltani farmaseutti ja olen ollut apteekissa töissä jo yli 15 vuoden ajan. Työni ohella olen opiskellut aktiivisesti lisää muun muassa ravitsemukseen, uneen, hammashoitoon, ravintolisiin, luontaistuotteisiin ja liikuntaan liittyen.

Perustin sivuston siksi, koska huomasin työssäni miten paljon terveydestä ja hyvinvoinnista kaivataan tietoa. Erityisen usein törmäsin kysymykseen ”mikä näistä tuotteista on paras”. Tähän kysymykseen ei tietenkään välttämättä ole yksiselitteistä vastausta, sillä hyvinvoinnin saralla kaikki on niin yksilöllistä, mutta yritän auttaa mahdollisimman montaa ihmistä sekä työssäni että tämän sivuston avulla löytämään parhaan mahdollisen tuotteen ja avun vaivoihinsa.

Minun lisäkseni tiimiin kuuluu tällä hetkellä toinenkin farmaseutti, jalkaterapeutti ja lääkäri, jotka osaltaan varmistavat, että sivustolla oleva tieto on ajantasaista. Tarvittaessa konsultoimme myös muita terveysalan ammattilaisia.

Sivustolla käytetään affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että kun ostat tuotteita linkkien kautta, saamme siitä pienen komission. Sinä et kuitenkaan maksa tuotteista yhtään sen enempää kuin normaalistikaan. Näiden komissioiden avulla voimme ylläpitää ja kehittää sivustoa.

Yhdeyden meihin saat helpoiten sähköpostilla: info@hyvinvointitori.fi

Tervetuloa viihtymään sivustollamme!