Sinutral – mitä, miksi, kenelle & kokemuksia

Haluaisitko laihtua nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti muuttamatta ruokavaliota mitenkään? Haluaisitko saada kapean vyötärön ilman liikuntaa? Haluaisitko olla energinen koko päivän? Jos vastasit kyllä, Sinutral on juuri sopiva tuote sinulle! Kyseessä on sitrusuutetta sisältävä valmiste, jota tarvitsee ottaa vain yksi kapseli kerran päivässä ja humps, paino häviää kuin itsestään!Ehkä.

Kuulostaako liian hyvältä? Voiko näin tehokasta laihdutusvalmistetta olla olemassakaan? Mitä tiede sanoo Sinutralin sisältämistä ainesosista, ja minkälaisia kokemuksia muilla ihmisillä on? Tutustutaanpa tähän tuotteeseen vähän tarkemmin.

Mitä ja miksi?

Sinutralin teho perustuu sitrusuutteeseen, joka sisältää appelsiinia, veriappelsiinia, greippiä ja guaranaa. Näitä kaikkia on perinteisesti käytetty laihdutuksen tehostamiseen, mutta tieteellisiä tutkimustuloksia löytyy lähinnä greipistä ja guaranasta.

Greippi

Tutkimusten mukaan säännöllinen greippimehun juonti tukee laihdutusta. Tämä perustuu siihen, että greippi sisältää paljon kaliumia ja entsyymejä, joiden on todettu nopeuttavan rasvan palamista. Vaikutus ei ole suuren suuri, mutta kuitenkin havaittavissa.

Greipin kohdalla tulee aina muistaa se, että sillä on yhteisvaikutuksia yleisesti käytössä olevien lääkkeiden, kuten joidenkin verenpainelääkkeiden, kanssa. Jos käytössäsi siis on mikä tahansa lääke, tarkista apteekista tai lääkäriltä, onko kyseisellä lääkkeellä yhteisvaikutus greipin kanssa.

Guarana

Guarana sisältää runsaasti kofeiinia, joka tiedetään nopeuttavan aineenvaihduntaa, minkä ansiosta guarana tukee laihdutusta. Lisäksi guaranassa on pieniä määriä muita aineita, mutta pääasiassa vaikutukset perustuvat juuri kofeiiniin. Kofeiini lisää aineenvaihduntaa 3-11% jopa 12 tunnin ajaksi. Kun aineenvaihdunta lisääntyy, keho muuttaa ruuasta saatavan sokerin energiaksi, eikä ylimääräinen sokeri pääse varastoitumaan soluihin rasvaksi. Lisäksi guarana saattaa hillitä napostelua.

Tutkimuksia pelkän guaranan vaikutuksesta laihdutuksesta ei ole, mutta yhdistelmävalmisteista tutkimuksia sen sijaan löytyy. Guaranan, mateen, damianan ja efedran yhdistelmä auttoi laskemaan painoa 3-5 kg 45-60 päivän aikana, ja jo 10 päivän aikana paino laski puoli kiloa enemmän kuin vertailuryhmässä. Valitettavasti näistä tutkimuksista ei voi suoraan sanoa mikä osuus guaranalla näissä tuloksissa oli.

Guaranan sisältämän kofeiinin takia sydänvaivoista kärsivän täytyy olla erityisen tarkkana tämän tuotteen käytössä. Sama koskee virtsavaivoista tai mahahaavasta kärsiviä. Lisäksi guaranalla on yhteisvaikutuksia joidenkin lääkkeiden, kuten Marevanin, MAO-estäjien tai keskushermostoa stimuloivien lääkkeiden, kanssa.

Toimiiko Sinutral ilman dieettiä tai liikuntaa?

”En muuttanut ruokavaliossani mitään, mutta laihduin silti 10 kiloa kahdessa kuukaudessa.”

Oletko kuullut tällaisia mainoksia? Ehkä olet. Oletetaan, että tämä mainoslause on totta. Eihän siinä mitään vikaa ole, jos paino on tippunut tuotteen avulla. Sehän on hieno homma! Mutta mitähän on mahtanut tapahtunut, kun tuotteen käyttö on loppunut? Onko paino pysynyt alhaalla vai palannut lähtöpisteeseen? Jos elämäntavat eivät ole muuttuneet millään tavalla, on melko todennäköistä, että painoa alkaa kertyä uudelleen.

Vaikka Sinutral tehostaisikin hienoisesti rasvanpolttoa ja laihdutusta, se ei koskaan voi korvata terveellisiä elämäntapoja. Kaiken painonhallinnan perusta on aina ruokavalio, eikä sitä voi yhdelläkään tuotteella muuttaa.

Liikunta sen sijaan ei ole pakollinen osa laihdutusprosessia. Ilman liikuntaa voi pudottaa painoa hyvinkin tuloksellisesti, kunhan ruokavalio on kunnossa. Kun sopiva paino on saavutettu, liikunnan osuus painonhallinnassa lisääntyy. Liikunnan avulla voi kylläkin lisätä kalorien kulutusta, pitää yllä lihasmassaa ja lihasten määrää, mikä lisää energiankulutus myös levossa. Lisäksi liikunnalla on niin paljon hyviä terveysvaikutuksia, että jos se vaan mitenkään on mahdollista, liikunta kannattaa lisätä omaan viikkosuunnitelmaan.

Ovatko Sinutralin väitteet totta?

Sinutral mainostaa tuotettaan useammalla laihdutusväitteellä. Käydäänpä seuraavaksi läpi muutama niistä:

20-30 kg painonpudotus ilman raskasta liikuntaa

Painonpudotukseen ei välttämättä tarvita liikuntaa. Ja jos ylipainoa on kertynyt monta kymmentä kiloa, paino voi tippua tehokkaastikin, mutta se riippuu enemmän ruokavaliosta kuin Sinutralin käytöstä.

Lisää energisyyttä

Tuotteen sisältämä kofeiini saattaa todellakin antaa lisää energiaa arkeen.

Nopea, turvallinen painonpudotus ilman sivuvaikutuksia

Jos olet perusterve eikä käytössäsi ole lääkkeitä, Sinutral on luultavasti sinulle turvallinen. Sen sijaan sivuvaikutuksia voi tulla kenelle tahansa, sillä tuote sisältää muun muassa kofeiinia.

Kokemuksia

Käyttäjien kokemukset vaihtelevat hyvin laidasta laitaan. Joillakin tuote on toiminut, mutta tällöin mukana on luultavasti ollut myös ruokavalio- ja elämäntapamuutoksia. Monet kuitenkin kertovat, että tuote ei ole toiminut toivotunlaisesti. Ja tottahan se on, että ei pelkkä pilleri ihmeitä tee, vaan jotain kyllä täytyy tehdä itsekin.

Suurin ongelma tämän tuotteen osalta tuntui olevan se, että kyseessä on tuote, joka lähetetään sinulle automaattisesti kunnes perut tilauksen, ja joskus tilauksen peruminen saattoi aiheuttaa päänvaivaa.

Kenelle Sinutral sopii?

Sinutral sopii painonpudotuksen tueksi terveille aikuisille. Jos sinulla on jokin perussairaus tai lääkitys, kannattaa tämä tuote jättää ostamatta, sillä pahimmassa tapauksessa se voi vaikuttaa lääkityksen tehoon tai pahentaa perussairautta. Sinutralia ei voi suositella myöskään raskaana oleville tai imettäville, sillä tarvittava tutkimustieto puuttuu.

Ihmeitä Sinutral ei tee, joten pärjäät vallan hyvin myös ilman sitä, mutta kyllä siitä hieman apua saattaa olla matkalla kohti ihannepainoa. Toisille ihmisille apu voi olla suurempi, toisille pienempi. Yksistään Sinutral tuskin saa mitään aikaan, mutta elämäntapamuutosten kanssa jotain tehoa saattaa olla.

Tutustu Sinutral-tuotteeseen tästä!