Sinutral – mitä, miksi, kenelle & kokemuksia

Haluaisitko laihtua nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti muuttamatta ruokavaliota mitenkään? Haluaisitko saada kapean vyötärön ilman liikuntaa? Haluaisitko olla energinen koko päivän? Jos vastasit kyllä, Sinutral on juuri sopiva tuote sinulle! Kyseessä on sitrusuutetta sisältävä valmiste, jota tarvitsee ottaa vain yksi kapseli kerran päivässä ja humps, paino häviää kuin itsestään! Ehkä.

Kuulostaako liian hyvältä? Voiko näin tehokasta laihdutusvalmistetta olla olemassakaan? Mitä tiede sanoo Sinutralin sisältämistä ainesosista, ja minkälaisia kokemuksia muilla ihmisillä on? Tutustutaanpa tähän tuotteeseen vähän tarkemmin.

Lyhyesti

  1. Sinutral on laihdutukseen tarkoitettu luontaistuote. Sen teho perustuu sitrusuutteeseen, joka sisältää appelsiinia, veriappelsiinia, greippiä ja guaranaa.
  2. Sinutral auttaa nopeuttamaan ja tehostamaan painonpudotusta.
  3. Parhaiten se sopii perusterveille ihmisille, jotka saavat lisämotivaatiota laihdutukseen ja elämäntapamuutokseen ravintolisän käytöstä.

Mitä ja miksi?

Sinutralin teho perustuu sitrusuutteeseen, joka sisältää appelsiinia, veriappelsiinia, greippiä ja guaranaa. Näitä kaikkia on perinteisesti käytetty laihdutuksen tehostamiseen, mutta tieteellisiä tutkimustuloksia löytyy melko vähän, ja nekin koskevat lähinnä greippiä ja guaranaa.

Greippi

Tutkimusten mukaan säännöllinen greippimehun juonti tukee laihdutusta. Tämä perustuu siihen, että greippi sisältää paljon kaliumia ja entsyymejä, joiden on todettu nopeuttavan rasvan palamista. Vaikutus ei ole suuren suuri, mutta kuitenkin havaittavissa.

Greipin kohdalla tulee aina muistaa se, että sillä on yhteisvaikutuksia yleisesti käytössä olevien lääkkeiden, kuten joidenkin verenpainelääkkeiden, kanssa. Jos käytössäsi siis on mikä tahansa lääke, tarkista apteekista tai lääkäriltä, onko kyseisellä lääkkeellä yhteisvaikutus greipin kanssa.

Guarana

Guarana sisältää runsaasti kofeiinia, joka tiedetään nopeuttavan aineenvaihduntaa, minkä ansiosta guarana tukee laihdutusta. Lisäksi guaranassa on pieniä määriä muita aineita, mutta pääasiassa vaikutukset perustuvat juuri kofeiiniin. Kofeiini lisää aineenvaihduntaa 3-11% jopa 12 tunnin ajaksi. Kun aineenvaihdunta lisääntyy, keho muuttaa ruuasta saatavan sokerin energiaksi, eikä ylimääräinen sokeri pääse varastoitumaan soluihin rasvaksi. Lisäksi guarana saattaa hillitä napostelua.

Tutkimuksia pelkän guaranan vaikutuksesta laihdutuksesta ei ole, mutta yhdistelmävalmisteista tutkimuksia sen sijaan löytyy. Guaranan, mateen, damianan ja efedran yhdistelmä auttoi laskemaan painoa 3-5 kg 45-60 päivän aikana, ja jo 10 päivän aikana paino laski puoli kiloa enemmän kuin vertailuryhmässä. Valitettavasti näistä tutkimuksista ei voi suoraan sanoa mikä osuus guaranalla näissä tuloksissa oli.

Guaranan sisältämän kofeiinin takia sydänvaivoista kärsivän täytyy olla erityisen tarkkana tämän tuotteen käytössä. Sama koskee virtsavaivoista tai mahahaavasta kärsiviä. Lisäksi guaranalla on yhteisvaikutuksia joidenkin lääkkeiden, kuten Marevanin, MAO-estäjien tai keskushermostoa stimuloivien lääkkeiden, kanssa.

Toimiiko Sinutral ilman dieettiä tai liikuntaa?

”En muuttanut ruokavaliossani mitään, mutta laihduin silti 10 kiloa kahdessa kuukaudessa.”

Oletko kuullut tällaisia mainoksia? Ehkä olet, ehkä et, ei väliä. Oletetaan, että tämä mainoslause on totta kyseisen henkilön kohdalla. Eihän siinä mitään vikaa ole, jos paino on tippunut tuotteen avulla. Sehän on hieno homma! Mutta mitähän on mahtanut tapahtunut, kun tuotteen käyttö on loppunut? Onko paino pysynyt alhaalla vai palannut takaisin lähtöpisteeseen? Jos elämäntavat eivät ole muuttuneet millään tavalla, on melko todennäköistä, että painoa alkaa kertyä uudelleen.

Vaikka Sinutral saattaakin tehostaa jonkin verran rasvanpolttoa ja laihdutusta, se ei koskaan voi korvata terveellisiä elämäntapoja. Kaiken painonhallinnan perusta on aina ruokavalio, eikä sitä voi yhdelläkään tuotteella muuttaa. Kun elämäntavat ovat kunnossa, Sinutralin käyttö laihdutuksen tukena voi olla järkevää.

Liikunta sen sijaan ei ole pakollinen osa laihdutusprosessia. Ilman liikuntaa voi pudottaa painoa hyvinkin tuloksellisesti, kunhan ruokavalio ja elämäntavat ovat kunnossa. Kun sopiva paino on saavutettu, liikunnan osuus painonhallinnassa lisääntyy. Liikunnan avulla voi kylläkin lisätä kalorien kulutusta ja pitää yllä lihasmassaa sekä lihasten määrää, mikä lisää energiankulutus myös levossa. Lisäksi liikunnalla on niin paljon hyviä terveysvaikutuksia, että jos se vaan mitenkään on mahdollista, liikunta kannattaa lisätä omaan viikkosuunnitelmaan.

Ovatko Sinutralin väitteet totta?

Sinutral mainostaa tuotettaan useammalla laihdutusväitteellä. Käydäänpä seuraavaksi läpi muutama niistä:

”20-30 kg painonpudotus ilman raskasta liikuntaa”

Painonpudotukseen ei välttämättä aina tarvita liikuntaa, kunhan ruokavalio ja elämäntavat ovat kunnossa. Jos ylipainoa on kertynyt paljon, paino voi tippua tehokkaastikin, mutta se johtuu luultavasti enemmän ruokavaliosta kuin Sinutralin käytöstä.

”Lisää energisyyttä”

Tämä väite saattaa hyvinkin pitää paikkansa, sillä tuotteen sisältämä kofeiini antaa lisää energiaa arkeen.

”Nopea, turvallinen painonpudotus ilman sivuvaikutuksia”

Jos olet perusterve eikä käytössäsi ole lääkkeitä, Sinutral on luultavasti sinulle turvallinen. Sen sijaan sivuvaikutuksia saattaa kyllä tulla kenelle tahansa siitä huolimatta että kyseessä on luontaistuote.

Kokemuksia

”Tilasin Sinutralin siinä toivossa, että se antaisi lisää potkua laihdutusurakkaani. Ja kyllä se antoikin voimia selvitä pimeästä talvesta ilman suurempi repsahduksia liikunnan tai herkuttelun suhteen.”

”Olen yrittänyt laihduttaa lukuisilla eri tyyleillä. Nyt kokeilin Sinutralia. Ensin näytti että se toimii, sillä pari kiloa lähti helposti, mutta sitten tyssäsi. Nyt ei ole tapahtunut pariin kuukauteen mitään. Ei siis ole toiminut minun kohdallani.”

”Olen ottanut kaikki konstit käyttöön, jotta pysyisin uudessa elämäntavassani. Sinutral sopii juuri siihen tarkoitukseen, sillä se on yksi niistä asioista, jotka muistuttavat joka päivä uudesta tavoitteestani ja kevyemmästä elämäntavasta. Minulle se on antanut motivaatiota silloinkin, kun muuten en olisi jaksanut jatkaa tai on tullut takapakkia. En tiedä mikä osuus Sinutralilla loppujen lopuksi on ollut laihtumiseen, mutta motivaattorina se on ollut loistava.”

”Ennen kaikkea Sinutral on antanut päiviin lisää energiaa. Olen jaksanut käydä lenkillä ja laittaa terveellisempää ruokaa. Mutta ei se ole mielestäni nopeuttanut laihtumista.”

”Oli todella hyvä päätös tilata Sinutral. En odottanut ihmeitä, mutta 10 kiloa tippui yllättävänkin nopeasti eikä ole tullut takaisin. Sinutral on ollut käytössä nyt puolitoista vuotta. Kannattaa kokeilla.”

Lue lisää kokemuksia täältä.

Kenelle Sinutral sopii?

Sinutral sopii painonpudotuksen tueksi terveille aikuisille. Ihmeitä se ei tee, mutta kyllä siitä hieman apua saattaa olla matkalla kohti ihannepainoa. Toisille ihmisille apu voi olla suurempi, toisille pienempi. Parhaiten tuote toimii silloin, jos sen käyttö antaa lisää motivaatiota elämäntapamuutoksen tekemiseen.

Jos sinulla on jokin perussairaus tai lääkitys, kannattaa tämä tuote jättää ostamatta, sillä pahimmassa tapauksessa se voi vaikuttaa lääkityksen tehoon tai pahentaa perussairautta. Sinutralia ei voi suositella myöskään raskaana oleville tai imettäville, sillä tarvittava tutkimustieto puuttuu.